USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Космічна подорож від THE HARDKISS у Луцьку. Фоторепортаж

12 Вересня 2021 10:22
Надпотужний вокал, драйвові гітарні рифи, змістовні тексти, запальні танці, сексуальні образи та розривні емоції – таким запам’ятають лучани концерт культового українського рок-гурту THE HARDKISS.

Виступ відбувся 11 вересня в РЦ «Промінь» у рамках всеукраїнського турне на підтримку альбому «Жива і не залізна». Цього дня гурт порадував своїх прихильників відразу двома концертами. Організатор турне – ПЕРША Концертна Агенція.

До речі, наступного року компанія організовує турне містами України фінського рок-гурту The Rasmus і виступ у Київському палаці спорту британців із Deep Purple. Ознайомитися з афішею ПЕРШОЇ Концертної Агенції та придбати квитки можна тут.

Відзначимо, що «Жива і не залізна» – це четверта студійна платівка THE HARDKISS, випущена до 10-річчя гурту. Вона нараховує 10 пісень. У центрі всіх історій – жінка, яку щодня супроводжують близькі всім нам почуття та емоції.

Біля входу до концертного залу всі охочі могли придбати альбоми THE HARDKISS та мерч гурту.
Концерт розпочався з композиції «Все було так».

«Лише раз на 100 років небо народжує двох людей з однією душею і відпускає їх у чистий, вільний політ. Дуже хочу, щоб кожному з вас пощастило. Ну а ми вас любимо, – звернулася до всіх присутніх фронтвумен THE HARDKISS Юлія Саніна. – Я запрошую вас у трохи космічну подорож. Нам дуже приємно сьогодні бути тут разом із вами. Ми так довго не бачилися. Ми так сильно скучили за концертами, за вашими обличчями, за вашими усмішками і за вашими аплодисментами. Я дуже-дуже вдячна, що ви прийшли сьогодні. І я знаю, що ви першими купили квитки на наш концерт, а це означає, що ви теж дуже сильно нас чекали».
Окрім пісень із нової платівки, музиканти зіграли пісні, які вже давно стали улюбленими хітами українців, наприклад, Stones, «Коханці» чи Make-up.
А рядки «там журавлі летять у синю даль і знають вони, де є моя і де твоя печаль у синіх моїх очах» із пісні «Журавлі» разом співав увесь зал. Як зізналася Юлія Саніна, ця пісня – «дуже несподівана в нашому житті, але ми її так обожнюємо».

«Я не впевнена, що ви так само класно знаєте наступну пісню. Ми її теж дуже любимо. Вважаємо, що просто зобов’язані були свого часу зробити хоча б одну серйозну пісню, яка була б не про кохання, хоча це теж серйозно, а про щось соціальне, про щось дуже важливе для сьогодення. Ми вважаємо, що ми таку пісню написали і дуже нею пишаємося. Вона дуже драйвова. Тому давайте подумаємо про важливе під драйвову музику», – закликала артистка, оголосивши трек «Гора».

Він написаний торік під впливом екологічної ситуації в Києві. Тоді навколо міста горіли торфовища і всю столицю накрив смог.
Своєю чергою, пісню Tony, Talk! гурт виконує вже близько семи років.

«Уявляєте, THE HARDKISS цього року святкує 10-ліття. Це – такий крутий вік. Ти ніби вже й досвідчений, але ще ніби все попереду, а ви вже з нами. Круто! І ось ми нещодавно випустили наш THE BEST і там аж 20 пісень. І ця пісня увійшла до цього CD, ми вважаємо, що вона – одна з THE BEST», – сказала про композицію Tony, Talk! Юлія Саніна.

Коли ж хлопці зійшли зі сцени, залишивши Юлю наодинці з публікою, настав час поговорити про важливе.

«Є час трохи перепочити емоційно і поговорити про дуже важливі речі. Наприклад, про те, чого нам інколи не вистачає в нашому житті для повного щастя… Буває, ніби є кохання, ніби є розуміння, але однаково чогось не вистачає. Знаєте, інколи не вистачає чогось такого простого – тактильності, обіймів, поцілунків. Кажуть: якщо людина вже не любить, вона не хоче торкатися свою половинку. І це так просто, але так правдиво. Тому зараз я обіймаю кожного з вас», – відзначила Юлія Саніна.

І під акомпанемент фортепіано виконала пісню «Обійми».
Наступну композицію «Сестра» гурт присвятив усім жінкам.

Як поділилася фронтвумен, їй легше писати пісні саме про жінок: «Не секрет, що мені легше писати про нас, тому що я нас краще знаю, усі наші нюанси. Наступна пісня була списана з реального життя, на щастя, не мого особистого. Я спостерігала цю картину – картину розлучення двох людей. І мені так захотілося написати пісню для неї, підтримати її, тому що я уявила себе на її місці. В мене немає ні брата, ні сестри, того, кому можна було б так розповісти все по душах. Тому я написала пісню для всіх нас про всяк випадок. Для вас, мої сестри».
«Я буваю дуже хорошою дівчинкою, а буваю і справжньою коброю. Тож будьте обережні, леді і джентльмени», – застерегла Юлія Саніна, оголосивши таким чином однойменну композицію «Кобра», записану разом із Дмитром Монатиком.
Звісно, презентував гурт THE HARDKISS і пісню «Вільна», яку Юлія Саніна записала в дуеті з Тіною Кароль.

Читати ще: Неймовірна Тіна Кароль красиво звела з розуму лучан. Фото
Звичайно, розпашіла публіка не хотіла відпускати виконавців, тож THE HARDKISS вийшов на біс.

Насамкінець Юлія Саніна вирішила подарувати лучанам кілька своїх автографів. Натомість глядачі обдарували її квітами.
«Ця дитина – вчителька історії. Її звати Ліля. Вона родом з Дніпра, але кожного разу, коли я роблю прем’єри на радіо або на телебаченні десь у Києві, то знаю, що обов’язково буде таксі з квітами від Лілі», – впізнала свою віддану прихильницю фронтвумен.
Прощаючись, гурт нагадав, що готується до ювілейного шоу на НСК «Олімпійський», запланованого на 18 червня наступного року. До слова, квитків у продажі лишилося обмаль.

«До нових зустрічей. Зустрінемося на «Олімпійському». Чекатимемо кожного!»

Ольга ШЕРШЕНЬ, Денис СКОПЮК
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
І Показати IP 12 Вересня 2021 19:02
Образи Саніної чим далі тим нудніші.
Лучанин. Показати IP 13 Вересня 2021 13:42
Хто був на концерті. Як звук у Промені? Нормальний чи слабенько?
007 до Лучанин. Показати IP 13 Вересня 2021 14:24
звук - крутий! відео, правда, не передає, але можете прослухати

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus