USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Модникам та модницям Луцька показали новинки весняних колекцій

1 Березня 2020 14:21
Наймодніша подія Луцька вдруге відбулася на території комплексу автомобільних послуг West Auto Hub.

Так, XII сезон Lutsk Fashion Weekend 2020, під час якого всі присутні модники та модниці могли насолодитися та оцінити весняні колекції одягу та прикрас від знаних українських дизайнерів, відбувся в останній день зими, 29 лютого.

Захід розпочався із привітання гостей дійства незмінними ведучими супермодної події міста Анною Тріль та Павлом Луцакою, які коротко ознайомили присутніх із новинками української моди, надихнули розіграшами подарунків та сюрпризами від оргкомітету.

Організатором події є модельна агенція Grace Model House. Проєкт Lutsk Fashion Weekend вже існує 4-ий рік. У грудні 2019 року засновник та організатор Анна Тріль отримала нагороду «За вагомий внесок у розвиток української моди» та стала Головою Всеукраїнської організації індустрії моди у Волинській області.

На початку заходу гостей модної тусовки шокували перформансом від мисткині Марічки Островської «Перевтілення».

«Буває смерть в живому тілі… Важка, болюча, нестримно вбивча, яка прикручує нас ланцюгами, впиваючись в тіло кривавими ланцюгами. Та це норма для того, щоб ми переросли, перевтілилися в сильніші, цінніші, яскравіші форми нашого земного життя. Ми всі, вмираючи, воскресаємо для нового. Тоді життя стає більш кольоровим і гарнішим в усіх його проявах. Ми стаємо чистим продуктом – готовим до нових солодких експериментів на шляху до нової смерті. Природний цикл безсмертя до відчуття цінності моментів і розвитку себе», - пояснила суть свого перфомансу Марічка.
Після цього відбулася презентація весняної колекції від бренду ZALESOVА. У показі взяла участь ведуча, бізнес-вумен, власниця Grace Model House та організаторка Lutsk Fashion Weekend 2020 Анна Тріль, яка зазначила, що останній день зими 2020 – і так особливий, оскільки буває раз на 4 роки. Тож саме сьогодні дизайнери покажуть, що буде актуальним цієї весни, музиканти наповнять атмосферу святом, моделі продемонструють арт-макіяж від Ольги Друкачук.
До слова, бренд ZALESOVA – відносно молодий. Він заснований у 2018 році українською дизайнеркою Надією Ковальчук.

У новій колекції використали класичні (базові) кольори й спокійні природні відтінки, з додаванням яскравих елементів, акцентів. Особливість бренду — гра кольору, форм та фактур - абсолютно вільні, легкі жіночні силуети, плавні лінії та чистота форм. Лаконічний та оригінальний крій.Цікавими нюансами є асиметричні деталі, вставки, драпірування й незвичне оздоблення. Кожна річ є особливою та неповторною. Для виготовлення одягу ZALESOVA використовувались безпечні, екологічно чисті матеріали - льон, віскоза, вовна, котон, котрі колаборуються у наступні дуети: льон & віскоза, вовна & поліестр. Іноді, для довершеності образу, додавались елементи з металу, поліестру та вінілу — це додало виробам особливого шарму.
«Родзинкою» Lutsk Fashion Weekend 29 лютого став показ колекції лауреата міжнародних премій у сфері моди, учасника Тижнів Моди в Україні, країнах СНГ та Балтії, Іспанії, Франції, Швеції - Руслана Хвастова. Нещодавно його колекція «Турандот» отримала кубок «The best collection Scandinavian Fashion Week» на Тижні моди в Швеції.
Опісля гостям презентували колекцію «Perfect 5» від українського бренду Laktionova DRESSES.

«У гардеробі сучасної жінки повинні бути 5 суконь для особливих подій: сіра-для офіційних заходів, коли потрібно виглядати стримано; червона-коли хочеться виглядати сексуально; чорна-коли по суті всерівно, але потрібно бути гарною; біла-під час відпочинку, під засмагу і ще одна, thebest, для найкращого моменту», - розповіла про колекцію Анна Тріль.
Згодом моделі продемонстрували прикраси та аксесуари від бренду Karol.
Після того, як моделі продефілювали у напівпрозорих фатинових спідницях, демонструючи шикарні коралі та сережки, формат показу дещо змінився, адже на подіум вийшли незвичайні моделі у межах проекту «Краса без меж», мета якого - довести, що еталоном краси є самодостатня жінка, яка ламає стереотипи, - незалежно від віку та статури.

Варто додати, що останніми роками вишиванка перетворилася на потужний модний тренд, і не тільки в Україні. Дизайнер Оксана Оксютюк вміло поєднує автентичні орнаменти з деталями сучасного крою та втілює їх в одязі.
Далі гостям презентували молодий український бренд одягу Addiction, що призначений для тих, хто впевнених у собі і не боїться привертати сотні захоплених поглядів. На думку дизайнери Карини Качиної, такий одяг чудово підходитиме для публічних виступів, фотозйомок та зйомок кліпів. Також у колекції не бракує речей, одягнувши які на вечірку чи посиденьки з подругами, модниці гарантовано не залишаться в тіні.
Завершили модний показ дефіле у вишуканих сукнях від бренду «Сварга», декорованими сучасною вишивкою, яку справедливо можна назвати справжньою коштовністю.
«Що може більше прикрасити жінку, ніж приголомшливий наряд, в якому вона здатна відчути себе королевою. Ошатна сукня перетворює кожну з нас в чарівне створіння, від якого неможливо відвести очей», - зазначила ведуча заходу.
Поміж модними дефіле разом із танцівницями з «Diamond Dance» для гостей співала Марія Хурсенко.
Також присутніх розважали дівчатка із танцювальної школи Show box.
Насамкінець Сергій Мазурик та Ірина Бондаренко показали надзвичайно романтичний, чуттєвий, один з найбільш популярних танців сьогодення бачату, який демонструє, наскільки два тіла можуть бути одночасно взаємопов'язані, та запросили усіх охочих взяти участь у танцювальному майстер-класі.
Усі любителі моди могли насолодитися новим смаком аперитиву Spritz & Roll від Novellina, який презентували ексклюзивно для гостей Lutsk Fashion Weekend Spring 2020.
Текст Вікторії Семенюк, фото Вікторії Семенюк, Олександра Гаврилюка
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Анонім Показати IP 1 Березня 2020 16:11
Насмішила левиця в угах з помпонами. Брєд мрак, убожество і несмак. Більш -менш колекція з вишивкою і є нічого так собі гіпюрові речі.
Лучанка Показати IP 1 Березня 2020 18:57
Хто фотограф?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus