USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

На джазовий фестиваль до Луцька завітає «Katya Chilly Group»

16 Серпня 2017 18:51
Луцький джазовий клуб спільно з Громадською організацією «Принцип» під патронатом Генерального консульства Республіки Польща запланували провести 25-27 серпня 2017 р. Х Міжнародний джазовий фестиваль «Art Jazz Cooperation 2017».

Фестиваль традиційно відбуватиметься у Луцькому замку XIV століття — знаковому місці для нашого міста, адже саме тут у XV ст. відбувся З’їзд європейських монархів.

Цьогоріч на «Art Jazz» до Луцька завітає «Katya Chilly Group».

Katya Chilly Group 432гц – музична формація, яка об’єднала в собі дійсно талановитих музикантів, майстрів імпровізації, серед яких відомі джазмени, віртуози класичної школи, дослідники народної традиції і потужний sound живого фракталу (фортепіано, ударні, скрипка, бандура і контрабас).

Естрада, опера, етнічні мотиви з вкрапленнями альтернативної електроніки і європейського джазу, а також ритуальні співи Тибету і звуки природи. Все це створює на сцені чарівну музичну атмосферу, якої ще ніхто не чув, адже музика Katya Chilly Group народжується прямо на сцені!

Загадкова і космічна Катя Чілі – музикант, композитор, співачка з діапазоном голосу в три октави – вийде на сцену в супроводі секстету кращих музикантів Украіни. 5 виданих альбомів, 40 сольних концертів у Великобританії, трансляції в прямому ефірі ВВС, адже у 1997 році президент MTV Білл Роуди запросив співачку брати участь в програмах цього каналу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus