USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Реп від alyona alyona та шоу Чумацького Шляху: другий день фестивалю «Княжий». Фоторепортаж

23 Серпня 2021 12:50
Другий фінальний день фестивалю «Княжий», який вчора відгримів під Володимиром-Волинським, був не менш яскравим та багатим на розваги, цікавих співрозмовників на гутірках і виступи крутих рок-банд та виконавців.

Другого дня гості фесту також могли спостерігати лицарські бої. А для жіночої аудиторії організували показ мод з вбранням у стилі етно.

Читати ще: Битва лицарів, KARNA та «Восьмий колір» від Мотор’Ролли: перший день «Княжого». Фоторепортаж

Тим часом на гутірковій сцені спілкувалися з фестивальниками Любов Бурак – авторка та співавторка численних поетичних, прозових творів, перекладів, казок, віршів для дітей, новел, фронтмен одразу двох відомих музичних гуртів «Чумацький шлях» та «Тартак» Сергій Строян, 16-річні блогерки-близнючки з Нововолинька Іра та Катя, а також нардеп та голова організаційного фестивалю «Княжий» Ігор Гузь.
А відкривав музичну сцену другого дня гурт з Рівного Kleft. Попри невелику кількість часу для виступу, рокери зуміли завести публіку вже на старті музичної частини фесту.
Після рівнян фестивальників очікували одразу ж три рок-гурти, які використовують у своїй творчості етно-мотиви. Першими на сцені з’явилися місцеві рокери Etnaterra, а продовжили дійство фольк-рок гурт Toloka.
Натомість фольк-метал гурт Чумацький Шлях не лише дав жару важким рок-звучанням з елементами фольклорних мотивів різних країн світу, а й продемонстрував круте шоу, використовуючи маски та лазери. А фестивальники, які палили фаєри та слемилися, і самі стали частиною шоу.
Однак хедлайнером другого дня став не рок-гурт, а найпопулярніша українська реперка alyona alyona. Вона розкачала численну публіку крутим україномовним хіп-хопом, виконавши свої відомі треки «Якби я була не я», «Пушка», «Велика й смішна», «Рибки», «Завтра». Хіп-хоп-виконавиця зазначила, що вона вперше виступає на Волині та подякувала за такий прийом.
Голова оргкомітету «Княжого» Ігор Гузь звернув увагу скептиків, які говорили, що фест буде неуспішним і він нікому не буде потрібний, на кількість гостей та якість виконавців. Також він пообіцяв, що п’ятий ювілейний «Княжий» буде ще крутішим за попередні.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ

Фото автора
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus