USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Спецтехніка та забави: в центрі Луцька поліція розважає дітей

31 Травня 2019 14:19
Виставка службових автомобілів, спецтехніки, зброї, конкурси за звання найкращих командирів, веселі забави – так протягом дня на центральній площі Луцька працівники поліції та військовослужбовці розважатимуть дітей.

Головне управління Національної поліції у Волинській області організувало на Театральному майдані міста Луцька виставку, естафету та різноманітні забави для найменших із нагоди Дня захисту дітей у переддень свята – 31 травня.

Як наголосив заступник керівника Головного управління Національної поліції у Волинській області, полковник поліції Сергій Козак, дбати про захист дітей потрібно не один раз у році, а щодобово, щогодинно і щохвилинно.
Організаторка дійства, начальниця сектору ювенальної превенції, майор поліції Інна Остапович розповіла, що до Дня захисту дітей працівники поліції вирішили влаштувати для найменших лучан свято з різноманітними забавами та конкурсами, зокрема виставку спеціальних підрозділів, «Веселі старти» та конкурс малюнків.

Усі заходи відбуваються під гаслами «Ми відкриті до дітей» та «В партнерстві до дитинства».
Як зазначила Інна Остапович у коментарі Інформаційному агентству Волинські Новини, проведення заходів від управління поліції області до Дня захисту дітей уже стало доброю традицією.

«Наші діти – це наше майбутнє і наше сьогодення. Зараз для них ми влаштували виставку автомобілів, техніки, зброї. Присутні вибухотехнічний відділ, кінологічний центр, управління корпусу оперативно-раптової дії, рота поліції особливо призначення, управління організаційно-аналітичного забезпечення та оперативного реагування, управління превентивної діяльності та сектор ювенальної превенції», – перерахувала Інна Остапович.
Вона додала, що подібні заходи поліція проводить не тільки до Дня захисту дітей.
«Ми повинні розповідати дітям про їхні права, обов’язки, застерігати їх, ознайомлювати з правилами поведінки, наприклад, у темну пору доби, розказувати про роботу та спілкування з поліцейськими», – сказала керівниця управління ювенальної превенції.

До прикладу, заходи для дітей поліція має намір проводити 10–14 червня під гаслом «Діти – поліція – безпека».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
лучанин Показати IP 31 Травня 2019 14:46
Це хороша справа.
Паша Показати IP 31 Травня 2019 16:21
цього що на п'ятому фото знизу треба ганяти по 10 кругів в день на стадіоні бо він більше на якогось ковбасника схожий а не на поліцейського.
Джек Показати IP 31 Травня 2019 16:30
О ЗНАЙШЛИ СВОЄ ПРИЗНАЧЕННЯ!!!
Любі свині Показати IP 31 Травня 2019 16:35
Викликає спокійні емоції та впевненість у завтрашньому майбутньому миле фото копа під вербами...5 - те знизу фото...
777 Показати IP 1 Червня 2019 08:09
полиция должна заниматься своим,делом,а именно,обеспечивать правопорядок и предотвращать преступления,а детей развлекают клоуны ,которые на самом деле на этих фото и представлены.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus