USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

«Синя смужка», жарти про гей-парад і Олега Винника: Луцьк смішив «VIP Тернопіль»

6 Листопада 2018 08:29
Виступ однієї з найкращих гумористичних команд України, неодноразових переможців шоу «Розсміши коміка» та призерів «Ліги сміху» відбувся 5 листопада у Волинському обласному академічному музично-драматичному театрі імені Тараса Шевченка.

Насамперед капітан команди Віктор Гевко поцікавився, чи готова луцька публіка зустрічати «VIP Тернопіль» із новою програмою добірного українського гумору, а також пожартував, що в той час, поки дівчата виряджаються, готуючись піти на концерт, хлопці встигають зібратися й хильнути перед виходом із дому, тож і настрій у них відповідно бойовіший.
Опісля актори розіграли на сцені короткі мініатюри, як раніше відомі з КВК чи телевізійних шоу, так і зовсім нові. Презентували, зокрема, випадок у банку, біля пологового будинку, історію про те, як мама збирає сина на гей-парад, кастинг у церковний хор, виступ Михайла Поплавського, батьківські привітання молодят на весіллі тощо.
Далі гумористи висміювали пристрасть українських селебретіс до Instagram, демонструючи їхні по-хуліганськи відфотошоплені знімки.
Окрім того, виконали хіт гурту «ВІА Кіп’яток» під назвою «Синя смужка». Своєю чергою, у перерві між гумористичними блоками для лучан заспівав учасник «Х-фактора» та «Нової хвилі» Аркадій Войтюк, який, до речі, родом із Ковеля.
Згодом новинами з українського села смішив усіх Володька (актор Тарас Стадницький).
Найбільше до вподоби лучанам припали такі жарти головного селюка країни:

Ми приїхали до Луцька трохи раніше й мали змогу прогулятися містом. І коли були на Вишкові, навколишні люди показували на мене пальцем і сміялися. І мені стало дивно: а що це колишні селяни сміються з теперішніх?

Дальнобойщик Микола після сексу з дружиною на автоматі заплатив їй 300 гривень і висадив її з ліжка.

«Мінус на мінус дає плюс», – подумав електрик Петренко і взяв ще один кредит.

Монашка пішла на концерт Олега Винника і зрадила заповідь «Не матимеш інших Богів, крім мене».
Також присутні на концерті мали унікальну нагоду поставити акторам шоу запитання різноманітної тематики. До прикладу, лучани цікавилися, хто після Леоніда Черновецького та Віталія Кличка стане мером Києва, до чого довів свої чоботи Володька, що скаже Танька у випадку, якщо Володька піде до іншої, та чи зможе Володька конкурувати на президентських виборах із Володимиром Зеленським і Святославом Вакарчуком.
Натомість фінальний блок гумору складався зі сценок про маршрутку, пологи, священика-патрульного, нічну рекламу для чоловіків і тата-заробітчанина, який повернувся з Голландії.
«Неважливо, хто в країні президент, важливо, аби країна рухалася у правильному і доброму напрямку, бо деколи вийдеш на вулицю, глянеш на те все і якось так аж трохи сумно стає на душі. Ех якби ж над вишнями хрущі хоч чуть по-європейськи зажужжали, щоби на вихідні з дружиною в Бордо чи з друзями на пиво до Берліна, і по дорозі рівній, наче скло, так хочеться, аби пройшло все зло і хоч чуть-чуть такою стала Україна», – підсумував виступ команди Тарас Стадницький.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus