USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Тимошенко в дитинстві бавилась у «войнушки», Яценюк робив «димовухи», а Янукович копав город. ФОТО

14 Січня 2011 16:07
Політики теж були дітьми. Ходили в садок, навчалися в школах та інститутах. Дівчаткам мами зав’язували бантики, а хлопчики грали у «войнушки». Вони мріяли, ходили на перші побачення і, можливо, не всі з них хотіли стати президентами і прем’єр-міністрами.

Видання «Багнет»14 січня опубліковало дитячі фото відомих українських політиків.

Віктор Янукович

Президент України Віктор Янукович народився в 1950 році в селищі Жуковка, що неподалік від Єнакієво Донецької області. Коли йому було два роки, померла мама, батько пішов до іншої сім'ї, а маленький Віктор залишився з бабусею, що одержувала мізерну пенсію. За словами Януковича, коли він трохи підріс, то підробляв тим, що допомагав сусідам, наприклад, копати город.

Микола Азаров

Прем’єр-міністр Микола Азаров народився в російському місті Калуга в 1947 році. Люди, які знали політика в дитинстві, розповідають, що він був веселим і непосидючим. Навіть любив бешкетувати. Займався спортом: лижним і вільною боротьбою. Обігравав в доміно дорослих чоловіків.


Віктор Ющенко

Більш безхмарним було дитинство екс-президента Віктора Ющенка. Він народився 23 лютого 1954 року в селі Хоружівка Недригайлівського району Сумської області у родині вчителів. Односельці згадують, що маленький Вітя був маминим улюбленцем. Віктор Ющенко згадував, що його батьки завжди берегли традиції українського народу і його привчали. Тяга до бджільництва – від батька і його друзів. Як розповів брат екс-президента Петро Ющенко, у них був учитель малювання, який теж навіював хлопцям любов до бджільництва. У дитинстві Ющенко мріяв стати археологом.



Юлія Тимошенко

Юлія Тимошенко народилася 27 листопада 1960 року в Дніпропетровську. Жила з мамою скромно, у звичайній двокімнатній квартирі в п'ятиповерхівці. Батько пішов із сім'ї, коли дівчинці було три роки. Вихованню дочки багато часу він не приділяв.

Сама Тимошенко згадувала, що в її дитинстві було багато материнської любові і ніжності. Сама себе екс-прем'єр назвала «небитою дитиною». Тимошенко дружила здебільшого з хлопцями і грала у «войнушки», а потім ходила в саднах, які мама замазувала зеленкою.




Юрій Луценко

Екс-міністр внутрішніх справ з'явився на світ у 1964 році в Рівному. У дитинстві кращим другом Юрія Луценка був його старший брат, а улюбленими іграшками - солдатики. У дитячі роки Юра не мріяв стати міліціонером, хлопчик марив професією лісника.


Леонід Черновецький

Майбутній мер Києва з'явився на світ в Харкові в 1951 році. Ріс Льоня з мамою. Як зізнався сам «Космос», школа стала для нього серйозним випробуванням. Але вже в 14 років він пішов на роботу слюсарем-складальником на авіаційний завод.

«Але середню освіту отримати було треба - у Радянському Союзі без цього не можна було. Тому повернувся в школу і отримав атестат зрілості», - розповів Черновецький.


Олег Тягнибок

Як і личить справжньому українському націоналісту, лідер ВО «Свобода» народився у Львові в 1968 році. За розповідями Тягнибока, у його родині завжди панувала атмосфера патріотизму. Навіть подарунки йому приносив не радянський Дід Мороз, а «Святий Миколай».

У дитинстві Тягнибок мріяв стати танкістом, але завадив високий зріст. У результаті націоналіст пішов стопами батька, який був видатним спортивним лікарем. Щоправда, політика зрештою відвернула Тягнибока від лікарської практики.


Віталій Кличко

Боксер і політик з'явився на світ в 1971 році в Киргизстані, де служив його батько-військовий.

«Ми виросли в сім'ї військового. Батька перекидали з гарнізону в гарнізон, і за цей час ми змогли побачити півсвіту: від Тянь-Шаню до Чехословаччини. Гарнізон - це дуже цікавий і своєрідний світ, який був розташований далеко від сіл чи міст. Населені пункти часто мали незвичайні назви, а засекречені номери», - розповів він про своє з братом дитинство.

У зв'язку з переїздами маленькому Віталіку довелося вчитися постояти за себе - адже хлопці не завжди спокійно сприймають появу новачка на своїй території.

Наталія Вітренко

Лідер прогресивних соціалістів народилася в 1951 році в Києві у багатодітній сім'ї. Кілька років разом з матір'ю прожила на Донбасі. За спогадами самої Вітренко, в дитинстві вона була дуже активною і допитливою.

Михайло Бродський

Лідер «Вільних демократів» і головний «дерегулятор» країни народився у Києві 1959 року. За розповідями Бродського, дитинство його пройшло в кутовій однокімнатній квартирі. А після закінчення 8 класів батьки відправили його вчитися в технікум, тому що втомилися від нього.


Арсеній Яценюк

Головний «фронтовик» народився в 1974 році в Чернівцях. Маленький Сеня був хлопчиком серйозним і навіть задумливим. Він не грав у футбол з іншими хлопцями, а навчався. Правда, іноді любив побешкетувати. Наприклад, він робив «димовухи» з пластикових лінійок – підпалював їх. Цікавим фактом у біографії Яценюка стало досьє на однокласників. Він вів досьє на кожного зі своїх однокласників, для чого завів журнал, куди вклеював фото учнів, розрізавши вінетку для третього класу. Клас був розсортований на дві категорії: на підлеглих Яценюка і на його ворогів. У своє досьє він записував досягнення і невдачі однокласників, а пізніше в нього вистачило фантазії свої нариси про деяких хлопців опублікувати в шкільній газеті. У шостому класі Яценюка викрили. Тоді йому добряче влетіло від директора школи на загальношкільної лінійці. Можливо, після цього до нього і приліпилася кличка «Пісяй».


Нестор Шуфрич

Колишній головний рятувальник країни народився в місті Ужгороді у 1966 році в сім'ї військового. Крім того, батько Нестора був ще і спортсменом, а тому в житті політика з ранніх років був присутній спорт. Спочатку він займався великим тенісом, а потім - стрільбою з лука. Відмовитися від тенісу довелося через хворобу нирок. Лікарі заборонили Нестору займатися рухливими видами спорту, але це не означало, що хлопчик відмовився від пустощів і витівок. Так, в одному з інтерв'ю Шуфрич зізнався, що брав участь у бійках між дворами.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
дідо Показати IP 14 Січня 2011 18:01
ТІМАШЕНКА В ДИТИНСТВІ КРАЛА У ОДНОКЛАСНИКІВ БУЛОЧКИ ...А КРИХТИ ПІДСИПАЛА СУСІДУ ПО ПАРТІ,ШОБ НА НЬОГО ПОДУМАЛИ.
Небайдужа Показати IP 14 Січня 2011 23:57
Що ти проти тимошенко виступаєш. Не пойман-не вор!
Українець Показати IP 15 Січня 2011 01:02
Ділдо,в тебе крім Тимошенко і Клімчука ні на кого не стоїть?
VSC Показати IP 15 Січня 2011 11:53
А подпись под школьной фоткой Азарова настоящая? Была инфа, что его девичья фамилия Пахло. Женившись, взял фамилию жены и стал Азаровым.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus