USD 39.75 40.20
  • USD 39.75 40.20
  • EUR 39.90 40.40
  • PLN 9.75 9.98

У Люблинці відсвяткували День громади

15 Серпня 2017 08:00
13 серпня у Люблинці відзначили перший День громади, повідомляють на сайті Ковельської районної ради.

О 14 годині на стадіоні селища Люблинець, заздалегідь зібралося багато людей, які з нетерпінням чекали на початок свята та роздивлялися виставки виробів майстрів народної творчості, на яких були представлені чудові вироби та експозиції.

Урочистості розпочалися з благословення настоятеля Свято-Пантелеймонівського храму УПЦ КП Матвія Олійника.

У своєму виступі Люблинецький селищний голова Наталія Сіховська розповіла про те, чим живуть краяни та які виклики стоять перед громадою сьогодні. Наталія Миколаївна також подякувала всім тим, хто небайдужий до проблем громади та бере активну участь у їх вирішенні, і тим, хто долучився до підготовки і проведення Дня громади. Після вітального слова очільниця громади вручила грамоти в різних номінаціях: «Кращий громадський діяч», «Кращий двір», «Кращий платник податків», «Інтелектуальна надія громади», «Спортивна надія громади», «Творча надія громади».

Упродовж усього дня аж до темна святкове дійство зібрало багато людей, які вкотре довели, що громада дійсно одна дружна, надійна працьовита сім’я.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus