USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

У Луцьку зібрали майже 400 собак з усієї України

11 Березня 2017 15:07
Чергова виставка собак «Перлина Волині-2017» зібрала чотирилапих з усієї України і з-за кордону в розважальному комплексі «Адреналін-Сіті» в Луцьку.

Організували виставку керівник Волинського обласного відділення кінологічної спілки України «Маршал» Федір Мазік та його заступниця Марина Радченко. Організатори розповідають: в рамках заходу передбачені загальна виставка собак усіх порід і низка монопородних виставок.

Під час монопородних виставок за титули змагатимуться собаки однієї породи, зокрема, передбачені такі виставки серед німецьких вівчарок (короткошерстих і довгошерстих), американських кокер-спаніелів, золотистих ретриверів і лабрадорів-ретриверів.

Усього до участі в «Перлині Волині» зареєстрували майже 400 собак з усієї України, є і такі, чиї власники приїхали з-за кордону, щоб продемонструвати своїх улюбленців.
Кожну породу оцінюють експерти, серед них є експерти міжнародного класу, які приїхали не лише з інших регіонів України, а й з Польщі та Білорусі.

Всього на виставці, кажуть організатори, з майже 400 собак – представники близько 70 порід. Є досить малопоширені. До прикладу, на виставці є один ірландський червоний сетер.

Також - рідкісна маремма-абруцька вівчарка. Це італійська робоча порода, історія якої прослідковується понад 2000 років. Собаці, яку привезли на виставку всього лише 15 місяців, а вона вже має чималий розмір. До слова, зріст дорослого пса сягає 65-73 см, а вага — 35-45 кг.
А загалом, кажуть організатори, для кожного власника його собака найкраща, унікальна і найулюбленіша.
Спонсором нинішньої виставки є ТМ кормів «Brit», а монопородних – корми «Клуб 4 лапи» та звичайні фізичні особи – власники собак.

Для того, аби собака змогла взяти участь у виставці, її власник має бути членом кінологічної спілки або міжнародної кінологічної федерації. У собаки повинен бути родовід або щеняча картка (для собак до першого року). Усі учасники діляться на класи, відповідно до документів. Також в господарів повинна бути медична довідка і ветеринарний паспорт.
На самій виставці працює черговий ветеринар з місцевої клініки «Олтан», який також надає довідки на основі ветеринарного паспорту та огляду, а також чергує на випадок непередбачуваних моментів.

На виставку допускаються тільки собаки, які вакциновані (у тому числі від сказу не менш ніж за місяць і не більш як за рік до виставки). Зауважимо, спровоковані бійки собак на території виставки караються дискваліфікацією собаки і власника на всі виставки і заходи Кінологічної спілки України.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
Анонім Показати IP 11 Березня 2017 17:59
а де то є? В Адреналіні? як туди потрапити і чи можна тим, хто немає собак і не бере участь в спілці?
Цікавий Показати IP 11 Березня 2017 18:11
а де ця виставка проходить?? Блін, журналісти, не розявте((
Наталія Показати IP 11 Березня 2017 21:52
Виставка собак в Адреналін сіті. На другому поверсі) вхід безкоштовний та можуть прийти усі бажаючі. Рекомендую відвідати, є на що подивитись.
лорік Показати IP 11 Березня 2017 21:55
Ну чому так пізно повідомили? А у кого в Луцьку є шпіци померанчики
Анонім до лорік Показати IP 12 Березня 2017 15:39
у Ющенка
Аня Показати IP 12 Березня 2017 10:12
З якої і до якої години працює виставка?
Анонім до Аня Показати IP 12 Березня 2017 12:21
В підворітні та на вулиці-цілодобово
Олександр Показати IP 9 Червня 2017 15:42
Для тих хто не хоче пропустити виставки собак у своєму місті є календар подій https://www.facebook.com/showclass.com.ua/events/ Можливо комусь стане в нагоді!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus