USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Вшанування героїв, святковий концерт та погашення поштової марки: як у Луцьку відзначили 30-річчя незалежності

24 Серпня 2021 22:54
Сьогодні ми відзначаємо 30-річчя незалежності України. З цієї нагоди в Луцьку відбувається ряд заходів.

У приміщенні Волинського академічного обласного українського музично-драматичного театру імені Т. Г. Шевченка проведено урочисту академію, повідомляє Луцька міська рада.

Захід відбувся за участю Луцького міського голови Ігоря Поліщука, голів Волинської обласної ради Григорія Недопада та Волинської обласної державної адміністрації Юрія Погуляйка, громадськості краю.
Звертаючись до присутніх, Ігор Поліщук зауважив: «Сьогодні той день, коли необхідно дякувати усім, хто віддає державі свою працю, свій інтелект, хто примножує її красу і багатство, хто щоденною працею, кожен на своєму робочому місці, творить її сьогодення та майбутнє.

Хочу подякувати усім поколінням українців, які відстоювали незалежність, які захищали країну, її територіальну цілісність та право нашого народу вільно жити у своїй державі.

Сьогодні, через 30 років незалежності, прийшов час усвідомити, що ніхто крім нас не буде робити Україну успішною, ніхто не вкаже шлях до перемоги, ніхто не вирішить наші проблеми. Ніхто крім нас не зможе зробити Україну могутньою і самодостатньою державою. Нам усім необхідно об’єднатися навколо прагнення зробити країну процвітаючою та успішною. Миру нам, добра і злагоди кожній родині. Хай Господь благословить Україну».
Читати ще: Марш та молитва за Героїв: у Луцьку розпочали святкувати День Незалежності України. Фоторепортаж

Також з вітальними словами до присутніх звернулися й Григорій Недопад та Юрій Погуляйко. Останній вручив родинам загиблих військовослужбовців Андрія Атаманчука, Олега Вишневського та Дмитра Колєснікова ордени «За мужність» ІІІ ступеня (посмертно), які були присвоєні Указом Президента України напередодні Дня Незалежності.
Після цього присутні переглянули святковий концерт.
Читати ще: Долучилося 625 дітей: у Луцьку встановили рекорд України. Фото

Також відбулося погашення поштової марки, яка була виготовлена до 30-річчя незалежності України.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 24 Серпня 2021 23:56
Все якісь мєждусобойчики. І людина року десь там між своїми і концерт не на площі. В Боратині і то зірку запросили. А то ввечері в місті ні-чо-го.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus