USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Якими будуть вихідні та чи накриє Волинь негода: синоптики – про погоду на найближчий тиждень

17 Серпня 2021 18:21
На Волині прогнозують невелике похолодання та проходження холодного атмосферного фронту.

Про найбільш актуальні прогнози погоди на наступний тиждень Інформаційному агенству Волинські Новини розповіли у Волинському обласному центрі гідрометеорології. Як повідомив черговий синоптик Василь Климюк, цього тижня на Волинь прийде невеличке похолодання з короткочасними дощами.

«У найближчі п’ять днів не очікуємо таких небезпечних явищ, як шквали, урагани, надмірні зливи. Протягом тижня пройдуть невеликі короткочасні дощі. Середньодобова нічна температура повітря коливатиметься від 10 до 15 градусів тепла, денна – від 20 до 25 градусів з позначкою «плюс», – каже метеоролог.

Водночас, зі слів фахівця, на вікенд та День Незалежності надмірної спеки не прогнозують.

«Відсьогодні на Волині – невеличке похолодання. Це зумовлено тим, що вночі 17 серпня територією області пройшов теплий атмосферний фронт, а ось удень – холодний. Це й призвело до зниження температури повітря», – каже синоптик.

Він додав, що протягом найближчого тижня великої негоди не передбачається.

Тож, зі слів Василя Климюка, 18 серпня на Волині очікують невеликий короткочасний дощ. Вдень – без опадів. Вітер західний, 7-12 метрів за секунду. Нічна температура повітря коливатиметься у діапазоні від 9 до 14 градусів вище нуля, вдень +18-23 тепла.

У четвер, 19 серпня, очікують на мінливу хмарність, без опадів. Вітер західний, 5-10 метрів за секунду. Температура повітря вночі +9-14 градусів, вдень +19-24 вгору по ртутному стовпчику.

Майже аналогічною буде погода й у п’ятницю, 20 серпня.

Натомість, у суботу, 21 серпня, на території області очікується мінлива хмарність. Вночі без опадів, вдень місцями невеликий короткочасний дощ, подекуди з грозами. Вітер західний, 7-12 метрів за секунду. Нічна температура повітря коливатиметься у діапазоні від 9 до 14 градусів вище нуля, вдень +18-23 тепла.

Приблизно такими ж будуть погодні умови на Волині й 22, 23 та 24 серпня.

Вікторія СЕМЕНЮК
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
олександр Показати IP 17 Серпня 2021 20:04
за що взагалі ці ворожбити отримують не надмірно малі, надмірно великі , а місцями надміцрно середні зарплати

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus