USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Єгипет планує до літа запровадити електронні візи

13 Березня 2017 08:31
Для того, щоб отримати візу в Єгипет, достатньо буде заповнити електронну форму. І дочекатися, коли на електронну пошту прийде підтвердження.

Уряд Єгипту схвалив впровадження системи електронних віз до літа 2017 року. Про це з посиланням на єгипетське видання «Аль-Масрі аль-Яум» повідомляє ТАСС.

На думку самих урядовців, така система допоможе зняти навантаження з сил безпеки. Також дозволить самим туристам простіше потрапити в країну. Адже зараз візу можна отримати на самому кордоні, однак подорожуючим інколи доводиться вистоювати величезні черги.

У лютому влада Єгипту оголосила про підвищення з 1 липня вартості одноразової в'їзної туристичної візи з 25 до 60 доларів, а багаторазової – до 70 доларів. Раніше рішення мало вступити в силу 1 березня, але влада перенесла термін на прохання туроператорів, адже весна є традиційно низьким сезоном для цієї африканської країни.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus