USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Зеленський, бабця з насінням і освідчення в «Наталці»: кращі команди «Ліги сміху» в Луцьку

14 Лютого 2019 07:00
Одні з найкращих команд гумористичного телепроекту «Ліга сміху» завітали до Луцька, аби посмішити місцеву публіку.

Актори з «Отдихаєм вмєстє», «Луганської збірної» та «Стадіону Діброва» у рамках ювілейного туру з нагоди 5-річчя шоу виступили 13 лютого в РЦ «Промінь». Говорили як про побутові проблеми, так і про стосунки, кохання та політику. А на запитання із залу про те, чому Володимиру Зеленському не вийшло приїхати на концерт, гумористи жартували, що він буцімто роздає гречку на ЛПЗ.

Перед тим, як гумористи вийшли на сцену, аби заспівати традиційну пісню, котрою розпочинається кожен концерт «Ліги сміху», усіх присутніх попросили перевести телефон у беззвучний режим або режим чуттєвої вібрації, а тих, хто приніс із собою алкоголь, розпивати його тихо, не цокаючись і без тостів, аби не відволікати артистів.

На початку дійства лучанам показали відеозвернення від Володимира Зеленського: «Друзі, рідні, до вас приїхали кращі представники нашого прекрасного, світлого, а головне веселого проекту «Ліга сміху». Це ніяка не агітація, це просто концерт для того, щоб підняти вам настрій у наш смутний і депресивний час. Ви розумні люди й самостійно визначитеся з тим, за кого потрібно голосувати. Чому я про це говорю? Тому, що ми з вами живемо в божевільному темпі, в божевільний час і забуваємо про важливі вчинки. Я вас дуже прошу: просто не забудьте 31 березня прийти і проголосувати, щоби ваш голос залишився вашим. Знову ж додаю: неважливо, за кого ви голосуватимете. І головне – не будьте байдужими. Зробимо це разом».

Першими, хто розважав публіку, стали артисти з «Луганської збірної». Вони розіграли кілька коротких мініатюр, які раніше показували на ефірах «Ліги сміху».
Презентували, зокрема, випадок у напівпустій маршрутці, під’їзді, реакцію на чергове підвищення цін на проїзд у громадському транспорті та зростання тарифів, історію про чоловіка, який категорично відмовляється займатися сексом із дружиною. А також заспівали чоловічу версію пісні гурту «Kazka» про те, що чоловіки не плачуть.
Не обійшлося теж без традиційних для Луцька жартів про мікрорайон ЛПЗ. Так, гумористи показали дивакувате освідчення хлопця своїй коханій у нічному клубі «Наталка».

Чи не найбільше потішив лучан номер про беззмістовну соціальну рекламу, в якій гумористи нагадали всім про бабусь, які раніше продавали соняшникове насіння на зупинках.

Другою свої номери демонструвала містянам команда «Стадіон Діброва».

Актори зіграли сценки про людину, що не зупиняється на половині шляху, пацієнта, якому в лікарні поставили діагноз «місяць-два», батьків наречених нетрадиційної сексуальної орієнтації, господаря, який прийшов за своїм домашнім улюбленцем не в той офіс тощо.
Чи не найгучніше лучани реготали над мініатюрою про контроль на кордоні, коли митник вимагав у мандрівника показати, що він везе усередині свого собаки.
Третя команда, «Отдихаєм вмєстє» з міста Хмельницького, учасники якої характеризують себе як людей, яких по три рази губили на базарі, тішили добірним гумором, приправленим колоритним суржиком.

Артисти розіграли випадок у військовому інституті, показали тата з сином у м'ясо-молочному відділі супермаркету, де навіть сосиски надійшли, представили перше п’яне повернення сина додому та прихід чоловіка до домівки через три дні після корпоративу.
Напевно, найбільше присутні від цієї команди очікували побачити кілька сцен за участю гучної бабці з її фірмовим «Добрий день!»

«Отдихаєм вмєстє» не розчарували й улюблена бабуся у виконанні Олександра Степаненка, яка з’явилася в декількох мініатюрах, зокрема в тату-салоні, де хотіла набити на ребрах купола, аби завжди мати церкву під боком.
До слова, під час мініатюр артисти самі часто не могли стримати сміху та багато імпровізували, спілкуючись із залом.
Опісля першого блоку виступів команди провели невелику розминку. Так, глядачі могли поставити гумористам будь-які запитання, на які учасники мали смішно відповідати.
До прикладу, лучани цікавилися, чому гумористи психують, що потрібно зробити дівчині, аби потрапити до складу їхніх команд, що робити у випадку, коли любиш барбариски, але ненавидиш червоний колір, чому артисти жартують про ЛПЗ і за кого вони голосуватимуть на президентських виборах.
А на запитання про те, чому Зеленський не приїхав на концерт, гумористи відповідали, що той зайнятий, оскільки начебто роздає пенсіонерам гречку чи агітує на ЛПЗ.

Провівши таку розминку, «Отдихаєм вмєстє», «Стадіон Діброва» та «Луганська збірна» ще раз вийшли на сцену та порадували глядачів чудовим гумором.
Закінчили виступ артисти всі разом, виконавши фінальну пісню з «Ліги сміхи» про те, що «все буде добре в кожного з нас».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Із ДПЗ Показати IP 14 Лютого 2019 08:13
Дякуємо за гречку від Зеленського
Микола Показати IP 14 Лютого 2019 11:46
Мало фотографій.
123 Показати IP 14 Лютого 2019 13:33
куди не ткни ...скрізь комікі.....кавеенщікі ...щоб їм жилось....
Анонім Показати IP 14 Лютого 2019 23:34
Дуже гарно - РОСІЯНСЬКОЮ, усе про що мріяли!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus