USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Жарти про біткоїн, Ляшка і ностальгію за СРСР: «Вар’яти» зібрали в Луцьку аншлаги

14 Лютого 2019 21:01
Лучани двічі переповнювали залу розважального центру «Промінь», аби продовжити життя сміхом під жарти «Вар’ятів». Виступали гумористи в обласному центрі Волині 14 лютого.

Лідер колективу Сергій Притула на початку розповів, що минулого року «Вар’яти» дали 130 концертів. Окрім того, артист вирішив провести паралелі з сьогоденням і роками дитинства. Гуморист торкнувся, зокрема, теми ностальгії за радянським минулим.

«Є така категорія людей, які страшенно сумують за тими часами, коли, як їм здавалося, в них було стільки всього і так було добре, що нікому в світі так не було добре і ніхто стільки не мав. Я завжди з цими людьми сперечаюся, позаяк я встиг пожити за Радянського Союзу. І я пам’ятаю, як у 1985 році в магазині стояв у черзі за хлібом, який видавали не більше двох буханок у одні руки… Все пізнається в порівнянні», – розказав Сергій.
Далі гуморист вирішив пригадати, як колись уся родина бігала по домівці з криками «мєждугородка!» та як його дідусь Василь причісувався перед тим, як відповісти на дзвінок по стаціонарному телефоні, в той час, коли зараз практично кожен українець має смартфон.

«Усе помінялося. Зараз ніхто не хвалиться, що відпочивав у Болгарії… Люди, я пам’ятаю той день, коли моя мама купила моєму тату норкову шапку. Знаєте, чому я так чітко пам’ятаю той день? Бо мій батько за ту шапку хлопцям у дворі виставив могорич. Люди, ми з вами просрали країну, в якій мірилом вашої успішності була шапка. Вам шкода? Мені – нє», – поділився артист.

І додав, що зараз кожен удома має дві плазми: одну – у вітальню, іншу – в спальні. «Єдине місце, де ми поки що з вами не ставимо плазму, – це туалет. Ми там обходимося мобільним телефоном. Справляємося. Я не засуджую, боронь Боже, я взагалі вважаю, що це правильно. Я вважаю, що єдино правильне місце, де можна читати новини, – це в туалеті. Коли ти гортаєш стрічку, дивишся, що робиться в країні, і ти сердишся, ти люто сердишся. У вітальні ж так сердитися не зможеш», – продовжив Сергій Притула.

Окрім того, артист зауважив, що українці з одного боку бояться сперечатися в ЖКП із бабцею з фіолетовим волоссям, однак із іншого – можуть вигнати президента в Ростов-на-Дону. «Ми сильні, але чомусь маємо неправильний страх перед чиновниками. Ми звикли думати: якщо воно якийсь губернатор, мер, голова райдержадміністрації чи депутат, то це якась священна недоторкана корова, якій підсрачника не можна дати… Люди, але ж вони такі самі, як ми. Вони ж з такого самого м’яса…У нас більше подібного, ніж відмінного», – сказав комік.
Потім на сцені з’явилися інші учасники колективу. Хлопці, як завжди, жартували про буденні, звичні для всіх речі: про стосунки в сім’ї, сварки між закоханими, вітчизняний шоу-бізнес, народження дітей, залицяння тощо.
Відзначимо, що під час мініатюр артисти самі часто не могли стримати сміху та багато імпровізували, спілкуючись із глядачами.
Своєю чергою, особливо бурно вибухали сміхом та оплесками лучани під такі жарти «Вар’ятів»:

Депутати Верховної Ради пішли в аквапарк, і попливло лайно по трубах.

Олег Ляшко давав інтерв’ю, згадав молодість і лизнув мікрофон.

На перше вересня директор школи так напився, що через дев’ять днів уся школа знову зібралася на лінійку.

Бабця сиділа біля Верховної Ради і називала всіх проститутками і наркоманами й не помилилася ні разу.

Після того, як Іван сказав тещі, що її відбивну неможливо розжувати, він може їсти тільки рідесеньке.

Ніщо не нервувало вчительку молодших класів більше, ніж ті грьобані діти.

Секс був настільки нудним, що Лена паралельно почала міняти наволочки.

Коли внук почав пояснювати діду, що він айтішник і майнить біткоїн, той переписав хату на церкву.

Чоловік називав свою жінку «Киця», бо куди б він її не вивозив, вона все рівно поверталася додому.

Коли Галя написала у графі «Причина розлучення» «він пісяв в умивальник», суддя сказав чоловіку: «Дай п’ять».

Реклама. У продаж надійшла горілка «Зелений гай». Горілка «Зелений гай» – їж, пий, ригай.

Жінка знайшла в чоловіка гумову бабу, вивернула, надула і відомстила йому.

Мало-хто знає, але Монатіка приніс не лелека, а горобчик.

Вчитель запитав в учня, де Гондурас, і той показав на трудовика.

Хлопчик, який вчився цілуватися на помідорах, у себе на весіллі, коли кричали «гірко!», поплював на молоду і витер її об штани.

Юля написала лист Святому Миколаю, але він сказав, що не буде за неї голосувати.

Через далекобійника, який просто зупинився на трасі, побилися поліцейський, проститутка і бабця з яблуками.

Андрій дуже злякався, коли крізь наркоз почув, як хірург сказав: «Загугли!»

Батько записав сина на карате, бокс і джіу-джитсу, і через місяць вже він бігав малому за сигаретами.

Сексуальний маніяк напав на Олега Ляшка і програв.
Окрім відмінних жартів, пісеньок під гітару та комедійних сценок із життя, «Вар’яти» постійні в допомозі українським захисникам, адже левову частку виручених коштів від своїх концертів спрямовують на підтримку військовим. Так, частина грошей із придбаних квитків цього разу піде на придбання октокоптера для 36-ї бригади морської піхоти.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Реаліст Показати IP 14 Лютого 2019 22:44
Якщо для Притули "мірилом" є шапка - то це його справа. А для тисяч людей, які проживали в СРСР той час запамятався тим, що люди були справді людьми, коли не було ворожнечі через храми і віру, коли ніхто і думки не мав про війну в країні, коли пенсіонери жили, а не виживали, коли створювались нормальні сімї, народжувались діти, і саме головне - люди ВІРИЛИ в краще майбутнє.
SRAKONIS Показати IP 15 Лютого 2019 22:34
Тупо, тупо конч%ні!!!! Як примітивно.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus