USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

З’їзд чотирилапих зірок: у Луцьку виставка породистих улюбленців

31 Березня 2018 13:37
Власники німецьких догів, мініатюрних шнауцерів, бельгійських грифонів, чау-чау, лабрадорів, йоркширських тер’єрів, спанієлів, шпіців, сибірських хаскі, французьких бульдогів, американських акіт, чихуа-хуа, німецьких та кавказьких вівчарок, золотистих ретріверів, доберманів та інших елітних порід собак з’їхалися до Луцька, аби довести, що їхній улюбленець найкращий.

Всеукраїнську сертифікаційну виставку собак «Перлина Волині», організовану Волинським обласним осередком Кінологічної спілки України, відкрили 31 березня в спортивно-розважальному комплексі «AdrenalinCity».

Як підкреслюють організатори, йдеться про надзвичайно масштабну подію – очікується, що упродовж двох днів у з’їзді візьмуть участь більше 600 собак 90 порід із України, а також країн ближнього сусідства.

«Я хочу привітати усіх зі святом – святом кінології на Волині», – зазначив на відкритті дійства президент Кінологічної спілки України Георгій Онищенко. Він побажав усім присутнім успіхів та гарних результатів, а також завжди любити «братів наших менших».

Окрім всеукраїнської сертифікаційної виставки, з’їзд включає блок монопородних виставок для німецької вівчарки, середньоазіатської вівчарки, німецького боксера, сибірського хаскі та аляскинського маламута. Відомі експерти з України та Білорусі оцінюватимуть чотирилапих улюбленців у таких номінаціях: «Племінна пара», «Best Babby», «Best Puppy», «Best Yunior», «Юний хендлер», «Найкращі у 10 групах FCI», «Найкращий поза групами FCI», «Найкращий собака виставок».

Майже всі власники собак виставляють своїх улюбленців далеко не вперше, більшість присвятила чимало часу своїм вихованцям, регулярно роз’їжджаючи різноманітними змаганнями.

Сергій Голянський із села Орестів Здолбунівського району, що на Рівненщині, який прибув на виставку з двома 10-місячними німецькими вівчарками – Яром і Арні, розповів, що разом із дружиною давно «захворів» подібними змаганнями. Загалом подружжя виховує 15 німецьких вівчарок та має свій розплідник.

«Цього разу ми взяли з собою Яра й Арні, бо вони швидше перелиняли. А так, то ми кожного разу беремо інших. Ми їздимо майже на всі виставки, ми цим «захворіли». Попередньо завойовували другі місця, можливо, цього разу нам вдасться перемогти», – поділився чоловік.
Кане-корсо Меловін, якому 3,9 року, вже здобув перемогу в номінації юного чемпіона на попередніх змаганнях.

«Цього разу ми хочемо закрити титул дорослого чемпіона», – зазначила власниця пса Світлана та додала, що Меловіна взяла вже в дорослому віці в учасника АТО, який не мав змоги доглядати за собакою.

Вона розповіла, що приїхала на змагання з Львівською області. Окрім того, дівчина має також ще дівчинку кане-корсо.
Відзначимо, що виставкові дійства триватимуть протягом 31 березня – 1 квітня.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus