USD 39.70 40.10
  • USD 39.70 40.10
  • EUR 39.90 40.40
  • PLN 9.75 9.98

У Луцьку попрощалися із загиблими на війні Героями – Василем Ліснічуком та Костянтином Кіцом

25 Травня 2022 17:01
Сьогодні, 25 травня, Луцька громада попрощалася ще з двома Героями, котрі загинули у боях з російськими загарбниками на сході країни. Йдеться про Василя Ліснічука, 1991 року народження та Костянтина Кіца, 1974 року народження.

Про це повідомляє Луцька міська рада.

Відспівували воїнів у кафедральному соборі Святої Трійці. До молитви за упокій душ померлих разом із родиною, небайдужими лучанами та армійцями, доєдналися Луцький міський голова Ігор Поліщук, його заступник Ірина Чебелюк, представники влади області та окремі депутати міської ради.
У скорботному слові митрополит Луцький і Волинський Михаїл зазначив: «Нас покинули два Герої, два воїни, котрі не жаліючи себе, захищали народ України та її територію. Тому від болю стискаються наші серця, а патріотичні пориви стають ще сильнішими. Перед обличчям небезпеки маємо бути згуртованими, сильними, налаштованими на перемогу. Кажуть, Герої не вмирають! І це дійсно так. Доки ми їх пам'ятаємо, вони з нами!»
Коли процесія з трунами бійців вийшла з храму, на вулиці вже зібралося чимало лучан. Люди стали на коліна та зі сльозами на очах провели армійців в останню путь. Церемонія прощання з Героями у Луцьку завершилась виконанням гімну України.

Як ми писали, відомий відеоператор та фотограф з Луцька, який довгий час працював на ТРК «Аверс», Костянтин Кіц загинув 17 травня 2022 року поблизу населеного пункту Яковлівка Донецької області. Ліснічук Василь загинув 16 травня 2022 року під Слов'янськом.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus