USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.94

На луцькому мосту падає колона

18 Червня 2014 15:27
На одному з луцьких мостів практично впала колона, а поручні геть похилилися у напрямку річки Стир.

Така неприємність трапилась на мосту, що на Ковельській.Чи планують луцькі комунальники відремонтувати «поломку» мосту, кореспондент Інформаційного агентства Волинські Новини поцікавився у заступника директора департаменту ЖКГ, начальника відділу інженерно-транспортної інфраструктури та санітарного нагляду Луцької міської ради Миколи Осіюка.

У відповідь на це запитання посадовець зазначив, що уже сьогодні особисто поїде й оцінить усі можливі ризики від такого «негаразду» із колоною. Він зазначив, що три роки тому комунальники робили оцінку цього мосту й уже тоді бачили нахил конструкції, однак, на той час ситуація не була надто критичною й не потребувала термінового втручання. Особливо враховуючи більшу аварійність інших мостів обласного центру.
«Я думаю, що із мостом на Ковельській не так вже й все втрачено і зовсім швидко ми полагодимо пошкоджену огорожу. Уже сьогодні оглянемо конструкцію», - підкреслив Микола Осіюк.

Також він нагадав, що уже відремонтували бетонні плити та конструкцію мосту на вулиці Винниченка, через річку Сапалаївка та транспортну розв’язку на вулицях Потебні та Гнідавська.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Анонім Показати IP 18 Червня 2014 16:00
слава меру луцька
вік Показати IP 18 Червня 2014 16:13
Ага ще й пофабували у національні кольори,що дуже символічно-все рушиться.
ківі до вік Показати IP 18 Червня 2014 16:40
А тебе національні кольори дратують, як бика червоне?
Лучанин до ківі Показати IP 18 Червня 2014 23:37
та ні, просто ківі не любить

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus