USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На Волині викрали шестирічного хлопчика

10 Грудня 2013 11:45
Шестирічного хлопчика викрали за кількасот метрів від дому. Подія сталася в Рожищі, 6 грудня. Про викрадення хлопчика ІА Волинські Новини повідомила його мама, скориставшись послугою «Повідом новину».

Читачка Наталя розповіла, що її син зі старшою 16-річною двоюрідною сестричкою, пішли погуляти на вулицю близько 21.00. Гралися діти за 100-200 метрів від дому. Раптом до них підійшов молодий чоловік, сказав, що йому 17 років і він навчається у 11 класі. Чоловік почав бавитися з дітьми в сніжки, а згодом запропонував пограти в хованки «хлопчики окремо, дівчатка окремо». Діти не одразу погодилися.

Коли ж компанія розділилася, чоловік схопив хлопчика за руку і потягнув його в бік лісосмуги. Дитина кричала, плакала, а він затуляв хлопчику рота рукою, каже пані Наталя. Коли батьки виявили, що син досі не прийшов додому, то на ноги підняли всю місцеву міліцію, розповідає мама хлопчика.

«Ми спочатку не знали, що його вкрали. Ми думали, що він заховався, чи впав у каналізацію. Підняли на ноги всю міліцію, рятувальників, директорів шкіл. Викачували каналізацію, шукали скрізь. Приїхав перший заступник голови Рожищенської РДА Тарас Войтович, допомагав у пошуках. Всі, хто міг, шукали Сергійка. Хлопець, який знайшов мого сина, вдома залишив своїх двох дітей і пішов на пошуки», - каже пані Наталя.

Дитину відшукали близько 02.00 ночі в лісосмузі у закинутому приміщенні біля старої водонапірної башти.

Як з’ясувалося, хлопчика викрав мешканець сусіднього села Дмитрівка, який уже свого часу відсидів за спробу зґвалтування чоловіка. На щастя, з хлопчиком нічого непоправного не сталося. Викрадач, зі слів мами, навіть дав йому теплу куртку, коли той змерз, проніс на руках, коли хлопчик втомився, і поклав спати.

«Хочу подякувати усім, хто допомагав шукати нашого хлопчика – керівникові районного МВС Олександрові Басалику, першому заступнику голови РДА Тарасу Войтовичу за те, що вони вчасно відреагували. Величезна подяка усім небайдужим жителям міста Рожище, які вночі прийшли з ліхтариками на пошуки дитини. Щиро дякую рідним, близьким друзям, кумам, моїм добрим сусідам, які долучились до пошуків. А особлива подяка працівникам міліції - Юрію Присяжнюку, Артуру Мартинову, Андрію Масалову та Миколі Кропиві, які, залишивши сім'ї, теплі домівки, знайшли нашого сина!», - каже пані Наталя.

Жінка дякує і тим, хто в тяжкі хвилини очікувань та пошуків молився за порятунок Сергійка. Нині хлопчик уже пішов до школи, а батьки намагаються не згадувати при ньому про ту жахливу ніч.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 12
sasha Показати IP 10 Грудня 2013 12:23
Шановні батькі !!! Не відпускайте дітей на вулицю в темну пору доби.
мама Показати IP 10 Грудня 2013 12:29
21 година - вже темно.. та й 6 років - замала дитина, щоб сама гуляла на вулиці. Мами, думайте головою!!
батько і дідусь Показати IP 10 Грудня 2013 13:01
Хай простить мене Бог, але за саму крадіжку дитини я би просто убив. І по ... відповідальність. Інакше не можна.
Мама Показати IP 10 Грудня 2013 13:08
любі мої!!! Дитина повинна мати вільний простір,тим більше не далеко від дому. І це було о 19.00. Зник о 21.00. Дякую усім за підтримку.
мама до Мама Показати IP 11 Грудня 2013 10:57
гуляти пішов близько 19.00 години, а зник о 21.00.
маша Показати IP 10 Грудня 2013 13:40
Всі діти на майдан вас кличе пирожик ,може він маньяк ,а......
ірина Показати IP 10 Грудня 2013 15:49
молодці рожищани ! всі разом в біді і в радості ! і міліція і влада - з народом ! а ви страйкуйте як не вмієте жити !
ірин_і до ірина Показати IP 10 Грудня 2013 21:37
Про яку владу ти говориш? Про Тараса Войтовича? Так це пристосуванець-прихвостень і алкаш-бездєльнік, на якого після помаранчевої революції в психлікарні завели "справу" і видали "картку" щоб не зарили провладні за пройоб...ні гроші, за ту суку ти говориш, що при будь-якій владі у владі? та це просто хитрий жучара, хоча гузь нещодавно в кабінеті голови облради назвав Тарасика порядним - усі рожищани знають який він порядний!..
Не Тарасик до ірин_і Показати IP 11 Грудня 2013 11:01
Шановна Леді!!! Взагалі причому тут ваші "Хворі новини"??? Людина відгукнулася на біду одна з перших. Причому допомагав і в ночі виїхав на місця подій! У цьому заключається його людяність в першу чергу. А все інше з Ваших вуст це "бла-бла-бла"
Олександр Показати IP 10 Грудня 2013 16:52
"І це було о 19.00. Зник о 21.00." Це треба вміти ще - так висловитись ))) Як на мене - дев'ята вечора і 200 метрів від хати - це не те, що треба шестирічній дитині. Хоча, мамі видніше. Сам батько двох дітей.
Vova Показати IP 10 Грудня 2013 18:48
100% згідний з Олександром
Просто думка зі стор Показати IP 12 Грудня 2013 18:39
Ей ви , зразкові батьки?! для чого так осуджувати якогось службовця, який в цій ситуації був Людиною, і вчинив по-людськи і мамочку, яка мало не вмерла від розпачу за тих декілька годин?! це хворе бидло нападало на інших людей в таких самих людних місцях і в 8 ранку! Від біди ніхто не застрахований, але повинен кожен бути обережним, без сумніву. Дитина не гралась сама, наголошую! вона бавилась у компанії інших таких дітей, старшої сестри і її друзів в людному місці. Невже у сім'ї, де є дорослі і малі дітки ніколи такого не було, що малі граються, а старші наглядають за ними, не вірю. Саме легше осудити владу, батьків, весь світ... Чужа біда - не своя, та й з вами у сіма такого ніколи б не сталося, бо ж коментуючі це розумні, відповідальні і т. д. і т. п. люди. Нехай УСІХ Господь захистить від усякого лиха.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus