USD 39.40 39.73
  • USD 39.40 39.73
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.80 9.95

Скільки коштує «Волинь»? Розвідка ВН. ФОТО

9 Жовтня 2013 19:00
На авторитетному німецькому сайті transfermarkt.de можна дізнатися скільки вартує будь-який професійний гравець.
З деякими цінниками можна посперечатися. Приміром, найдорожчим гравцем лучан є Ерік Бікфалві. Напевно, така вартість на румунського плеймейкера за його минулорічні заслуги. Впродовж діючого сезону півзахисник «здав» у грі, за що в кількох матчах не потрапляв до стартового складу. До того ж, Бікфалві частенько травмується.
Щодо іншого волинського «мільйонера», Ванче Шикова, то така ціна на центрбека є закономірною. Ванче - твердий гравець «основи» збірної Македонії. Звісно, Македонія – не Іспанія чи Бразилія, але й не Сан-Марино чи Ліхтенштейн. А 28 років для оборонця – оптимальний вік для розквіту фізичних можливостей.
Неочікувана ціна у сімсот тисяч євро для захисника Віталія Приндети. Вихованець володимир-волинського футболу давно не з’являвся в основному складі лучан. На сто тисяч менше вартує від Віталія володар Кубка УЄФА Богдан Шершун. Можливо, на руку Приндеті його молодий вік та виклики до молодіжних збірних України. Трохи не дотягує до мільйона кандидат до лав національної збірної Сергій Сімінін - 900 тисяч.
Щодо воротарів лучан, то найдорожчим є Сергій Літовченко. З такою ціною також можна посперечатися.
Найдешевшим з-поміж «хрестоносців» німці називають Павла Циркуненка - 50 тисяч. Його немає в заявці навіть дублюючого складу. А от ціна на молодого румунського хавбека Матея Флорентіна - 75 тисяч - занижена. Однак, думається, найближчим часом «прайс» на «15» номер значно збільшиться.
Юні Віктор Хомченко та Дмитро Задерецький взагалі на вищезгаданому сайті перебувають ще у твердій заявці дубля. Відповідно цінника на них немає. Також в списку transfermarkt.de значиться нападник Сергій Шевчук - 175 тисяч. Про придбання цього гравця офіційний сайт «Волині» повідомляв наприкінці липня, проте заявити про себе в Луцьку однофамільцю захисника «Шахтаря» не вдалося.
У сусідніх «Карпатах» найдорожчим є нападник Олександр Гладкий - півтора мільйона. В «Говерлі» – румунський півзахисник Разван Кочиш - 900 тисяч.
Подаємо ціни на гравців «Волині» згідно сайту transfermarkt.de (ціни в Євро):
Воротарі:
Денис Шеліхов – 500 тисяч
Віталій Неділько – 400 тисяч
Артем Кичак – 200 тисяч
Сергій Літовченко – 600 тисяч
Захисники:
Віталій Приндета – 700 тисяч
Ванче Шиков – 1,4 мільйона
Дмитро Нємчанінов – 300 тисяч
Ян Масло – 800 тисяч
Ерік Матуку – 700 тисяч
Богдан Шершун – 600 тисяч
Роман Годований – 200 тисяч
Темур Парцванія – 400 тисяч
Гал Шиш – 700 тисяч
Артем Щедрий – 100 тисяч
Сергій Сімінін – 900 тисяч
Півзахисники:
Віталій Гошкодеря – 300 тисяч
Ігор Скоба – 400 тисяч
Роман Карасюк – 100 тисяч
Рамон Лопес -600 тисяч
Ерік Бікфалві – 1,7 мільйона
Матей Флорентін – 75 тисяч
Міхель Бабатунде – 900 тисяч
Нападники:
Редван Мемешев – 100 тисяч
Шумахер – 400 тисяч
Дмитро Козьбан – 200 тисяч




Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus