USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

«Волинь» – «Іллічівець»: розвідка ВН

18 Вересня 2013 22:10
Матч луцької «Волині» з маріупольським «Іллічівцем», на рідному «Авангарді», розпочне десятий тур української Прем’єр-ліги. Це відбудеться у п’ятницю, 20 вересня, о 17 годині.

Чи засмутить Майкон Кварцяного?
Віталій Кварцяний та Микола Павлов підтримують хороші стосунки уже не один рік, але це не привід дарувати один одному три очки. «Волинь» намагатиметься перемогти, аби піднятися з дна турнірної таблиці, а маріупольцям потрібно закріпитися всередині турнірки.
У перших матчах наставник «Іллічівця» перевірив воротарів Рустама Худжамова, Ігоря Бажана, Євгена Гальчука. Але в останніх поєдинках ворота «Іллічівця» захищав екс-кіпер «Шахтаря».
Останній матч проти київського «Арсеналу», напевно, теж додав головного болю Віталію Кварцяному щодо воротарської позиції. Схоже, що одужав після травми Денис Шеліхов. Ще в заявці лучан є новачок Артем Кичак.

Після гри з «Динамо» Кварц повідомив журналістам: «Ми попереджали воротаря, що якщо хоч раз зріже м’яча – зріжемо півзарплати». Цікаво, що сказав Кварц після гри 42-ому номеру Недільку в роздягальні «Арсеналу»?!

Нещодавно лави суперників «хрестоносців» поповнив Майкон, який вже встиг у дебютному матчі відзначитися голом. Віталій Володимирович як ніхто інший знає слабкі сторони бразильця, але чи зуміють оборонці «Волині» зупинити прудконогого нападника – ще питання… А от Богдана Бутка волинські вболівальники не побачать – 91-ий номер «Іллічів» у грі проти Луганська отримав червону картку.

Найнадійніша ланка суперників – захист

«Червоно-сині» полюбляють встановлювати на виїзді антирекорди – то вони програють у кубковій грі «Волині» (1:7), то «влітають» з «Динамо» (0:9) і «Дніпром» (0:7). Однак цього сезону захист «Іллічівця» грає надійно.
Зважаючи на краще місце маріупольців у турнірці, але беручи до уваги фактор домашнього поля на користь «Волині», думається, що якщо хтось і переможе, то з різницею в один м’яч. Також не виключено, що внесе свої корективи погода. Якщо поле буде мокрим, то гравці не покажуть високих швидкостей.
Прислів’я «Найкращий захист – атака» - це не про «іллічів». У різниці забитих-пропущених м’ячів наші суперники зберігають рівні пропорції: вісім-вісім. Менше «Іллічівця» забивали лишень «Таврія», «Арсенал» і «Карпати». Зате пропускали менше за команду Павлова «Металіст», «Дніпро», «Чорноморець» – команди першої трійки чемпіонату! Також вісім отриманих «пробоїн» отримала «Зоря». Тому можна сказати, що грає Маріуполь більше на захист.

У команди з берегів Азовського моря в цьому сезоні влучними були гравці різних польових амплуа: Фомін, Кулач, Майкон (нп), Таргамадзе, Полянський (пз), Шевчук, Ордець (зх). Цікавим є також те, що з восьми м’ячів – сім на рахунку різних футболістів, дубль лишень в активі захисника Сергія Шевчука. Також зазначимо, що жодного м’яча підопічні Миколи Петровича не провели з «точки».
Торік «Волинь» та «Іллічівець» з іншими керманичами зіграли в Маріуполі «сухо» – 0:0 (15.09.2012), а в Луцьку перемогу святкували «червоно-сині» – 2:0 (12. 04. 2013). Авторами голів, як і в нещодавній грі проти «Арсеналу», стали Полянський та Ордець.

Наостанок зазначимо, що розсудить команди дніпропетровець Віталій Романов. Саме ця «людина в чорному» в 2-ому турі УПЛ не помітила гру рукою в Кристальдо та вигнала з поля «каноніра» Герасимюка.

Орієнтовний склад на гру:
Неділько – Сімінін, Шиков, Масло, Шершун – Скоба , Бабатунде, Задерецький (Рамон), Ерік – Козьбан, Шумахер

Також згадаємо, як грав «Іллічівець» в попередніх дев’яти турах національної футбольної першості:

1 тур
«Металург » З – «Іллічівець» – 0:1 (Фомін, 20)
2 тур
«Іллічівець» – «Дніпро» – 0:2 (Коноплянка, 39, Селезньов, 52)
3 тур
«Металіст» – «Іллічівець» – 2:0 (Девіч, 52, 80)
4 тур
«Іллічівець» – «Карпати» – 1:1 (Таргамадзе, 83 – Балажіц, 30)
5 тур
«Ворскла» – «Іллічівець» – 1:0 (Громов, 80)
6 тур
«Іллічівець» – «Металург» Дн – 3:0 (Шевчук, 49, 80, Кулач, 55)
7 тур
«Арсенал» – «Іллічівець» – 1:2 (Адійя,39 – Ордець, 5, Полянский, 13)
8 тур
«Чорноморець» – «Іллічівець» – 1:0 (Антонов, 72)
9 тур
«Іллічівець» – «Зоря» –1:0 (Майкон,7), вилучення:Бутко (85)

Андрій КОВАЛЬ








Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus