USD 39.50 39.95
  • USD 39.50 39.95
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

Чотирьом ймовірним учасникам смертельної стрілянини в Луцьку інкримінують хуліганство

15 Листопада 2018 12:51
Співробітники волинської поліції затримали чотирьох жителів Києва та Київської області, яких обґрунтовано підозрюють у причетності до стрілянини 5 листопада в Луцьку під час якої одна людина загинула, двоє отримали тілесні ушкодження.

Про це повідомили у поліції Волині.

«Чотирьом зловмисникам слідчі оголосили про підозру в скоєнні злочину, передбаченого ч. 4 ст. 296 Кримінального кодексу України. Йдеться про хуліганство із застосуванням вогнепальної зброї. Трьом підозрюваним обрано міру запобіжного заходу тримання під вартою терміном 60 діб без права внесення застави», - зазначив начальник ГУНП в області Петро Шпига.

Наразі вирішується питання щодо обрання четвертому підозрюваному міри запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Досудове розслідування триває.
Нагадаємо, запобіжні заходи обрали Тимуру Байрамову, Дмитру Нагайчуку та Михайлу Ількуну.

Нагадаємо, 5 листопада близько 14:30 на автомийці у Луцьку зчинили стрілянину. Одна людина загинула, двох постраждалих госпіталізувала «швидка».

Згодом стало відомо, що загиблий під час стрілянини на луцькій автомийці - уродженець Любомльського району Волині. Правоохоронці оприлюднили фотографії автівок, на яких втекли нападники.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
Справедливий Показати IP 15 Листопада 2018 13:07
Так чим же ті невідомі волиняки так допекли столичним, шо ті змушені були на мокруху іти ?
Микола Показати IP 15 Листопада 2018 14:06
Хуліганство, це коли попі*яв за рогом будинку
Ну до Микола Показати IP 15 Листопада 2018 14:20
Миколо, в кожного свої пізнання юриспруденції.
Виборець Показати IP 15 Листопада 2018 14:44
Фуліга́нство (від англ. Hooligan — хуліган) — грубе порушення громадського порядку. Покарання за хуліганство передбачено в кримінальних кодексах більшості країн. В Кримінальному кодексі України Стаття 296. Хуліганство 1. Хуліганство, тобто грубе порушення громадського порядку з мотивів явної неповаги до суспільства, що супроводжується особливою зухвалістю чи винятковим цинізмом, - карається штрафом від п'ятисот до тисячі неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або арештом на строк до шести місяців, або обмеженням волі на строк до п'яти років. 2. Ті самі дії, вчинені групою осіб, - караються обмеженням волі на строк до п'яти років або позбавленням волі на строк до чотирьох років. 3. Дії, передбачені частинами першою або другою цієї статті, якщо вони були вчинені особою, раніше судимою за хуліганство, чи пов'язані з опором представникові влади або представникові громадськості, який виконує обов'язки з охорони громадського порядку, чи іншим громадянам, які припиняли хуліганські дії, - караються позбавленням волі на строк від двох до п'яти років. 4. Дії, передбачені частинами першою, другою або третьою цієї статті, якщо вони вчинені із застосуванням вогнепальної або холодної зброї чи іншого предмета, спеціально пристосованого або заздалегідь заготовленого для нанесення тілесних ушкоджень, - караються позбавленням волі на строк від трьох до семи років. {Стаття 296 із змінами, внесеними згідно із Законом N 3075-III (3075-14) від 07.03.2002}
Лучанка Показати IP 15 Листопада 2018 16:07
От цікаво! Вбивство зі зброєю тепер хуліганство! Чому не дозволяють зброю, тільки хуліганчикам це дозволено! Прямо дискримінація нормальних мешканців України!
Петя Показати IP 15 Листопада 2018 18:50
Молодці, гарно спрацювали. Тепер питання за нашим найгуманнішим судом у світі, щоб дали реалтний строк!
Для петі Показати IP 15 Листопада 2018 21:06
Ти в розумі ?, ще довести потрібно, були бачили хотіли морду набити хто стріляв не бачили
Орест Показати IP 16 Листопада 2018 15:05
Шальна куля прилетіла, а хлопці тут ні до чого. Все через АТО, новітні кулі летять по 1000км. Волю хлопцям!!!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus