USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Стрілянина на автомийці у Луцьку: взяли під варту третього підозрюваного

14 Листопада 2018 15:46
Третього підозрюваного у стрілянині на автомийці у Луцьку взяли під варту на 60 днів.

"14 листопада слідчий суддя Луцького міськрайонного суду Волинської області Олег Ющук обрав підозрюваному запобіжний захід у вигляді тримання під вартою строком на 60 днів без права внесення застави", – пише прес-служба суду.

ЧИТАЙТЕ ЩЕ:ВБИВСТВО НА АВТОМИЙЦІ: ВСЕ, ЩО ВІДОМО ПРО СТРІЛЯНИНУ В ЛУЦЬКУ. ОНОВЛЮЄТЬСЯ

Чоловіка підозрюють у вчиненні кримінального правопорушення за частиною 4 статті 296 Кримінального кодексу України, а саме вчинення хуліганських дій із застосуванням вогнепальної та холодної зброї, яку було заздалегідь заготовленого для нанесення тілесних ушкоджень.

Нагадаємо, 5 листопада близько 14:30 на автомийці у Луцьку зчинили стрілянину. Одна людина загинула, двох постраждалих госпіталізувала «швидка». Очільник патрульної поліції Волині Олександр Вовченко повідомив, що на автомийці сталась перестрілка, нападники втекли. У місті та області оголосили план «Перехоплення».

Також стало відомо, що загиблий під час стрілянини на луцькій автомийці - уродженець Любомльського району Волині. Згодом правоохоронці оприлюднили фотографії автівок, на яких втекли нападники.

Раніше двох підозрюваних у стрілянині на автомийці у Луцьку суд теж взяв під варту на 60 днів. Один із ймовірно причетних до стрілянини – професійний стрілець.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus