USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Кривава стілянина в Луцьку: одну з машин нападників знайшли покинутою

6 Листопада 2018 20:38
Нападники, які 5 листопада вчинили стрілянину на автомийці в Луцьку, покинули одну з машин на Рівненщині. З місця злочину вони втікали на трьох авто - Volkswagen, Skoda та Audi. Саме їх і розшукували правоохоронці.

Про це йдеться в сюжеті ТСН.

Самих втікачів - близько десяти, вони у розшуку. Внаслідок з'ясування стосунків напередодні у Луцьку одна людина загинула і двоє поранені. Вони опинилися в лікарні в стані середньої тяжкості.

Про загиблого відомо, що це місцевий житель, батько двох дітей. План-перехоплення, оголошений у місті, результату поки що не дав. Одну з машин знайшли у Рівненській області покинутою.

"Попередньо інформацію маємо, той, хто стріляв, і той, хто був учасником даного інциденту. Працюємо на те, щоб затримати даних осіб", - розповів начальник ГУНП у Волинській області Петро Шпига.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
Лучанка Показати IP 6 Листопада 2018 21:43
Шукайте тепер вітру в полі. Ще одна нерозкрита справа!
Лучанан Показати IP 6 Листопада 2018 22:02
Їхали цих 6-8 блатних для яких однакова що їм що людину вбити, що курку зарубати на трьох тачках через Цуманське КПП, де постійно одна дівчина труситься від холоду і ще двох хлопців-полішуків, що максимум рік, як катаються на Пріусах та Ісузу... І що будуть вони їх зупиняти ? Яким чином ? Ви тільки представте цю картину... Зуб даю, що Шпига особисто телефонував на те КПП, щоб поліціянти заховалися в тій будці та не здумали навіть висовуватися !!!
Лучанці Показати IP 6 Листопада 2018 22:13
Ну ви мене вибачте, тут і розкривати нема що ))) Достатньо пробити власників усіх авто за номерами. Було б бажання ловити
Жестяк Показати IP 6 Листопада 2018 22:28
Слів нема.. Шпига оголошує план "Сирена" в області.. Для кого? Кому? Якщо вони уже поза межами тої області. Це поліція? Це хр...нь на посном маслі!!!!!!!!!!!!!!
Таня Строцюк Показати IP 7 Листопада 2018 00:51
Поліція черговий раз показала, що вона повністю не дієздатна, керівництво її тільки по паркету ходити і щоки надувати, ну і регалії собі придумувати . Потерпіла сторона заявляти не буде, зайшли каву випити і край, а далі все заглохне. А неофіційні розборки десь-колись відбудуться. Найвірогідніше ми про це можемо і не почути (що і є найкращим). Живіть своїм життям, губернатор, шпига, полішук дбають про вас щоденно. Аварії щодня, людей вбивають на переходах, бляхи витворяють вже повні безумства, а ви відволікаєтеся на чужі бізнесові справи. Схаменіться!
Українець до Таня Строцюк Показати IP 7 Листопада 2018 10:24
Скоро якщо не вже лякають маленьких дітей типу (а ну їж бігом ато євробляха приїде і забере тебе).Те що люди можуть собі стріляти в місті серед білого дня то це норма,а от якщо бідний українець назбирав тих пару доларів і скористався можливістю придбати дешеве авто то він автоматом найзапекліший злочинець і за це треба його в тюрму)Мда
Василь Показати IP 7 Листопада 2018 03:50
Це не путанами керувати
Лучанин до Василь Показати IP 7 Листопада 2018 12:11
Та щей крім того, простий відвідувач того чи іншого кафе не в змозі себе захистити в таких ситуаціях, так як зброя (короткоствол) був і є тільки в тих кому на закон начхати і дозвола не потрібні...а на поліцію надіятись... життя дорожче

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus