USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Учасників стрілянини у Луцьку залишили під вартою

27 Листопада 2018 13:14
Усі четверо затриманих учасників стрілянини на автомийці на вулиці Набережній у Луцьку залишаються під вартою, повідомляє прес-служба прокуратури області.

Прокурори галузевого відділу прокуратури Волинської області відстояли необхідність перебування під вартою затриманих учасників подій 5 листопада 2018 року на автомийці на вулиці Набережній у Луцьку.

Дослухавшись до їхніх доводів, Волинський апеляційний суд відхилив апеляції трьох затриманих й залишив у силі ухвали Луцького міськрайонного суду про обрання їм запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою строком на 60 днів без права внесення застави.

Нагадаємо, наразі під вартою перебуває четверо учасників інциденту: 38-річний та 37-річний мешканці Києва, 24-річний мешканець Київської області та 34-річний мешканець Сумщини.

Усім їм повідомлено про підозру у вчиненні хуліганства із застосуванням вогнепальної зброї та предметів, заздалегідь заготовлених для нанесення тілесних ушкоджень (кримінальне правопорушення, передбачене ч.4 ст. 296 КК України).

Відтак і надалі усі четверо підозрюваних (і ті троє, які оскаржували рішення суду про обрання запобіжного заходу, і четвертий - наймолодший, який не оскаржував) перебуватимуть під вартою.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом умисного вбивства, вчиненого за попередньою змовою групою осіб, замаху на умисне вбивство двох або більше осіб та хуліганства, вчиненого із застосуванням вогнепальної зброї та предметів, заздалегідь заготовлених для нанесення тілесних ушкоджень (кримінальні правопорушення, передбачені п.12 ч.2 ст. 115, ч. 2 ст. 15 п.п. 1, 12 ст. 115, ч. 4 ст. 296 КК України) триває. Вживаються заходи задля затримання усіх причетних до вчинення цих злочинів.

5 листопада близько 14:30 на автомийці у Луцьку зчинили стрілянину. Одна людина загинула, двох постраждалих госпіталізувала «швидка».

Згодом стало відомо, що загиблий під час стрілянини на луцькій автомийці - уродженець Любомльського району Волині.

У цій справі затримали і обрали запобіжний захід Олександру Барташуку, Михайлу Ількуну, Тимуру Байрамову і Дмитру Нагайчуку. Також повідомлялося, що двоє чоловіків, які брали участь у стрілянині на автомийці в Луцьку, переховуються у лікарнях різних областей України.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus