USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Абу-Дабі обстріляли ракетами. Відео

24 Січня 2022 08:15
Абу-Дабі, столицю Об’єднаних Арабських Еміратів, обстріляли ракетами. Місцеві жителі чули вибухи й звуки сирен. Ракети перехоплювали сили ППО ОАЕ, а хусити попередили про напад на Бурдж-халіфу.

Як пише УНІАН, про це повідомляється в Telegram-каналі Ateo Breaking.

Ракетний вогонь по Абу-Дабі був відкритий 24 січня приблизно о 2:55. Місцеві почули гучні звуки, незабаром інформацію про вибухи підтвердили й в поліції.

Після цього стало відомо, що над Абу-Дабі закрили повітряний простір для літаків. У столиці були чутні 4 гучних вибухи та звуки сирен, місцеві знімали політ ракет на відео. Поліція Абу-Дабі повідомляла, що ракети перехоплюються силами ППО.

Незабаром хусити звернулися до уряду ОАЕ з попередженням. Вони заявили, що можуть напасти на Бурдж-Халіфу та опублікували провокаційну картинку.
Військові оглядачі, як передає Telegram-канал, стверджували, що хусити обстрілювали Абу-Дабі з новітнього озброєння, яке їм передав Іран.

«У священній Мецці розгорнули систему ППО для захисту святинь через загрозу, що виходить від Ірану і його послідовників в регіоні», – передає слова кореспондента Mustafá Elasri Ateo Breaking.
О 04:44 ситуація в Абу-Дабі нормалізувалася. Обстріли припинилися, а незабаром стало відомо, що в Ємені повністю відключили інтернет.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus