USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Азаров перевірить, чи є квитки на південь

12 Червня 2013 15:44
Прем'єр-міністр України Микола Азаров дав доручення правоохоронним органам організувати перевірку продажу квитків на потяги, які прямують у південному напрямку. Про це він заявив сьогодні, 12 червня, під час засідання уряду, - інформує РБК-Україна.

«Ще в понеділок ми провели нараду. Можу сказати, що люди мені скаржаться, у тому числі на моїй сторінці у Facebook, про відсутність квитків на поїзди в південному напрямку. Їх просто неможливо купити», - зазначив Азаров.

За словами прем'єра, люди залишають повідомлення на його сторінці з інформацією про те, що поїзди в цьому напрямку йдуть напівпорожніми, хоча квитків у касах немає.

«Прошу правоохоронні органи також перевірити продаж квитків», - заявив глава уряду.

Також він зазначив, що міністр інфраструктури Володимир Козак понесе персональну відповідальність у разі проблем із залізничними перевезеннями в південному напрямку.

«Якщо це так, то є очевидні зловживання, або службова халатність керівників Міністерства інфраструктури. Тому я попереджаю міністра Козака про персональну відповідальність у наведенні порядку в цій сфері», - наголосив прем'єр.

Зауважимо, квитки на південь у дефіциті й на Волині. Волиняни скаржаться, що навіть за 45 діб до відправлення потяга вони не можуть дістати квитки у купейні вагони, а за два тижні до такої омріяної подорожі на море можна узагалі лишитися без будь-якого місця у потязі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Віктор Показати IP 12 Червня 2013 16:47
Впевнений що перевірка покаже що все в нормі, квитків вдосталь!
рубік Показати IP 12 Червня 2013 20:32
Псевдореформатори. Простим громадянам лише ускладнюють життя своїми іменними квитками на потяги. Бо насправді нічого не міняється в кращу сторону.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus