USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Батальйон «Волинь» захищає кордон на шкільних автобусах

26 Серпня 2014 08:48
Батальйон «Волинь» охороняє кордон з Росією в Чернігівській області. На 70% він складається з добровольців.

Бойового духу хлопцям не бракує, харчі, одяг та бронежилети несуть добровольці, а держава зволікає з поставкою бронетехніки. Про це йдеться в сюжеті ICTV.

Сергій з Луцька приїхав воювати на власному джипі. Каже, машини для фронту не шкода.

Батальйону вкрай не вистачає важкої техніки. Замість БТРів тут використовують шкільні автобуси. У Києві про це добре знають, однак проблема не вирішується.

Допомагати цьому батальйону взялася громадська організація «Сила і честь», яка складається з ветеранів ЗСУ та силовиків. Завдяки їм бійці забезпечені бронежилетами, касками, сучасними засобами зв’язку і ліками. Однак дати танки й БТРи добровольцям вони не можуть.

Перший заступник голови організації «Сила і честь» генерал армії Олександр Кіхтенко переконує, техніки в Україні вдосталь. Але котрий місяць цей військовий підрозділ чує лише обіцянки.

« Соромно дивитись, що озброєні бійці територіальної оборони, Міністерства оборони вони користуються шкільними автобусами, втони спішуються з них. Вони готові навіть на шкільних автобусах захищати нашу країну. Герої. Але хотілось би щоб герої були і в керівництві», – каже генерал.

Командир батальйону вірить, що сьогодні-завтра батальйон таки отримає техніку.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Анонім Показати IP 26 Серпня 2014 09:08
О піар політсили січ пішов... ато 5місяць а вони згадали...
Семен Показати IP 26 Серпня 2014 09:55
Эту страну не победить.
читач Показати IP 26 Серпня 2014 10:32
Батальйони Донбас, Кривбас, Миротворець, Івано-Франківськ, Волинь і Дніпро-1 оточені в зоні проведення АТО біля Іловайська Донецької області. Про це йдеться в повідомленні штабу національного захисту Дніпропетровської області з посиланням на інформацію батальйону Дніпро-1. "Ситуація в Іловайську залишається незмінною. Батальйони Донбас, Кривбас, Миротворець, Івано-Франківськ, Волинь і Дніпро-1 перебувають в оточенні. З боку Троїцька та Харцизька б'ють Гради. Зі сторони Федорівки б'ють САУ, які обстрілюють околицю Іловайська з боку РФ", - йдеться в повідомленні.
брехуни до читач Показати IP 26 Серпня 2014 14:06
Батальйон «Волинь» охороняє кордон з Росією в Чернігівській області і в той же час перебуває в оточенні в Іловайську Донецької області. Таке може бути тільки в наших ЗМІ.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus