USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Де та як безкоштовно відпочивали маленькі лучани

4 Жовтня 2017 10:02
Понад 4 мільйони гривень з міського бюджету виділили цьогоріч на оздоровлення та відпочинок дітей.

Про це йшлося під час засідання виконавчого комітету Луцької міськради 4 жовтня.

Як повідомив директор департаменту сім’ї, молоді та спорту Олексій Веремійчик, у місті проживають 24,759 тисячі дітей віком від 7 до 17 років включно. За станом на 1 жовтня відпочинком та оздоровленням охопили 10, 621 тисячу дітей пільгових категорій, зокрема 1005 дітей, які перебувають на диспансерному обліку, 176 дітей з інвалідністю здатних до самообслуговування, 259 потерпілих внаслідок Чорнобильської катастрофи, 38 дітей внутрішньо переміщених осіб, 10 дітей, один з батьків яких згинув в АТО. Відпочинок та оздоровлення школярів здійснювали у пришкільних таборах, позаміському закладі відпочинку та оздоровлення «Ровесник» та інших профільних таборах.

Протягом червня працювали за індивідуальним графіком 26 таборів денного перебування на базі загальноосвітніх шкіл, де оздоровили 3,93 тисячі дітлахів, з них за кошти міського бюджету - 3,5 тисячі. Також закупили путівки до дитячого позаміського закладу оздоровлення та відпочинку «Світязь» для 42 дітей. 34 обдаровані дитини – учасники танцювальних колективів Палацу учнівської молоді були направили на оздоровлення до ДП «УДЦ «Молода Гвардія»». Потягом 10 місяців 2017 року 21 дитину з пільгових категорій направили на відпочинок в УДЦ «Молода Гвардія», 31 дитину – до МДЦ «Артек» (Київ, Пуща Озерна). Організували сім туристичних походів у Карпати та на території Волнської області, у яких брали участь 144 дитини, провели 9 екскурсій для 270 дітей. 89 обдарованих дітей направили на відпочинок за кошти Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом».

На проведення оздоровчої кампанії у місті використали 4,269 мільйона гривень, з них 4,119 мільйона – з міського бюджету, 150 тисяч – обласної субвенції, 279 тисяч – додатково залучених спонсорських та батьківських коштів.

Виконувач повноважень міського голови Григорій Пустовіт нагадав, що діти учасників АТО також відпочивали у Литві, їздили у Німеччину. До оздоровлення дітей, з його слів, долучаються представники соціально відповідального бізнесу та благодійні фонди.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus