USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

Депутати підтримали кандидатуру на посаду гендиректора Волинського перинатального центру

11 Грудня 2019 18:52
Обранці громади, члени постійної комісії Волинської обласної ради з питань соціального захисту населення, охорони здоров’я людини, материнства та дитинства, підтримали кандидатуру Ірини Горавської на посаду генерального директора Волинського обласного перинатального центру.

Про це стало відомо 11 грудня під час засідання депутатської комісії.

Заступниця керівника справами, керівниця відділу з питань управління об’єктами спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області та землями комунальної власності виконавчого апарату обласної ради Мирослава Якимчук нагадала, що 10 грудня відбулося засідання конкурсної комісії Волинської обласної ради.

Кандидатуру Ірини Горавської підтримала абсолютна більшість членів конкурсної комісії – «за» проголосували вісім із дев’яти членів.

Як зазначила сама Ірина Горавська, Волинський перинатальний центр – направду унікальний медичний заклад для всієї України, тож у перспективі вона вбачає його подальший відмінний розвиток, зокрема із залученням усе більшої кількості нових пацієнтів.

Члени постійної комісії облради підтримали проєкт рішення «Про призначення генерального директора комунального підприємства «Волинський обласний перинатальний центр» Волинської обласної ради».

У разі, якщо проєкт рішення підтримають більшість депутатів на сесії облради, то виконувачка обов’язків генерального директора перинатального центру Ірина Горавська може стати його керівником на постійній основі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Lockheed Martin Показати IP 11 Грудня 2019 20:52
Людина вже півтора року живе цією посадою (ярмом!) і ще хтось буде думати "може чи не може стати"!
Знаю Показати IP 12 Грудня 2019 08:58
Вона чарівна жінка. прекрасний фахівець, мудрий керівник.
Оля Показати IP 12 Грудня 2019 15:32
Прекрасний фахівець та лікар. Дуже вдячна за допомогу при народженні донечки. Хотіла б ще раз попасти до Вас в родзал.
Антоніна Показати IP 12 Грудня 2019 16:19
На посаду ,згідно закону повинні призначати людину з досвідом на керівній посаді не менше,чим сім років,а не людину без досвіду!!!
Антон до Антоніна Показати IP 13 Грудня 2019 08:56
Це ви про кого?Цікаво чи Ляшенко мав досвід?Що він зробив за час керування ВДТМО???
Антоніна Показати IP 13 Грудня 2019 11:45
Я з повагою відношусь до старших людей,але керівник такого закладу, пенсіонер без досвіду це не перспективно!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus