USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Думали, що браконьєри: на Волині шукають крадіїв лісу

3 Жовтня 2017 17:38
Зрізані дуби, пересувна електростанція, електропилка, переноска, а також окремі речові докази, знайшла на місці злочину лісова охорона державного підприємства «Ківерцівське лісове господарство», інформує прес-служба Волинського ОУЛМГ.

Самовільну рубку працівникам державної лісової охорони (Боголюбського лісництва ДП «Ківерцівське ЛГ») допомогли виявити небайдужі громадяни. Люди побачили, що у полі, яке оточує ліс, їздить автівка. Вирішили, що триває незаконне полювання, тож викликали лісову охорону.

У результаті працівниками державного лісогосподарського підприємства було встановлено крадіжку 4 дубів. Очевидно, поспішаючи чи ж навпаки – плануючи повернутися, лісопорушники лишили на місці свої «знаряддя праці». Їх вилучили правоохоронці, які прибули за викликом лісівників.

Варто зазначити, що загальна сума збитків, при цьому заданих державі, становить понад 46 тис. грн.

За фактом триває розслідування.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
хехъ Показати IP 3 Жовтня 2017 19:40
перебдели местные жители!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus