USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

Гурт з Луцька взяв участь в Click Show на телеканалі STAR TV. ВІДЕО

21 Жовтня 2013 16:50
Луцький гурт Freedom взяв участь в Click Show на телеканалі STAR TV 11 жовтня. Відеозапис шоу розміщений на сторінці гурту в Вконтакте.

Під час ефіру хлопці розповіли про свій перший виступ у луцькому барі 13 жовтня минулого року, як за рік уже встигли виступити на сценах Луцька, Києва, Дніпропетровська, Дніпродзержинська, Львова, Мукачева і навіть Ялти.

Зі слів гітариста гурту Вадима Захарченка, ключовим моментом у діяльності гурту став випуск дебютного кліпу на їхню пісню «Slavery», текст до якої написав відомий блюзмен Річі Хейвенс.

До слова, хлопці виконують як авторську музику, так і кавери на легендарні композиції таких монстрів рок музики як Led Zeppelin, The Doors, Rolling Stones , Deep Purple , Whitesnake , KISS тощо).

Довідка. Проект FREEDOM - це четвірка Луцьких музикантів: Вадим Захарченко - гітара; Остап Сухоцький - ударні; Артур Черчик - бас гітара; Анатолій Вітинський - вокал та гармоніка.

Всі четверо мають серйозний музичний досвід, працювали на різних сценах України, Білорусії та Польщі, а також неодноразово були задіяні як сесійні та студійні музиканти.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus