USD 39.75 40.20
  • USD 39.75 40.20
  • EUR 39.90 40.40
  • PLN 9.75 9.98

Як на Волині заготовляють дрова для одиноких стареньких. ФОТО

30 Жовтня 2013 16:30
Близько 400 кубометрів дров безплатно надали одиноким пенсіонерам, які знаходяться під опікою Ківерцівського терцентру соцобслуговування.

88-річний Іван Питель - один із тих самотніх, хто безплатно від терцентру із соціального обслуговування у Ківерцівському районі отримав дрова.

Зокрема, така ж допомога вкрай знадобиться і 79-річній Вірі Саєнко. Старенька каже, що половина пенсії витрачає на ліки. Тому, якби довелося ще купувати дрова, то не лишилося б за що жити.

«На обліку у Ківерцівському територіальному центрі із соціального обслуговування населення на обліку 3423 людини, з яких 661 людина без рідних і доживає віку одинокою. Тому про про теплу зиму в домівках для цих людей почали думати ще з травня», – розповідає директор Ківерцівського терцентру соцобслуговування Микола Коренчук.

З його слів, попередньо, згідно зі складеними списками у сільській раді, визначили осіб, яким необхідне паливо, а зараз його довозять усім їм.

До слова, рубають і складають дрова соціальні працівники та безробітні із центру зайнятості. Допомагали заготовляти лісівники, підприємці-благодійники та дорожники, які зрубували старі дерева біля проїжджих частин.


Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
олена Показати IP 30 Жовтня 2013 17:09
для чого бабуля вам піддони, на дрова?
Дедуля Показати IP 31 Жовтня 2013 12:13
Може й збирати, потім здасть, отримає "копійку". А то на бутилки вже монополія, все роділено)))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus