USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

«Кабельного» злодія ловили декілька спецгруп міліції

14 Лютого 2012 10:38
У Ківерцях міліціонери спіймали злодія, який викрадав телефонний кабель. Чоловік розповів, що робив це, бо кращої роботи знайти не міг.
Про це повідомили у СЗГ УМВС Волині.
У 2011 році було скоєно сім крадіжок телефонного кабелю, три зареєстровано у 2012 році.
Такий перебіг подій підштовхнув правоохоронців до рішучих дій. Як показувала практика, крадій працював вночі: з третьої до п’ятої години. Такий графік роботи він обрав невипадково, адже патруль, котрий заступав для охорони громадського порядку, в місті працював саме до 3-ї ранку.
Однак у цю ніч крадію не пощастило. Було створено декілька груп із працівників райвідділу міліції. І результат не забарився: правоохоронці затримали 26-річного місцевого мешканця Ігоря, який намагався скоїти крадіжку кабелю.
Для цього промислу у затриманого навіть були всі необхідні інструменти: кусачки, сумка для кабелю та нехитрий винахід у вигляді телескопічної вудки, з допомогою якої спритник діставав кабель. Після цього злодій ішов до лісу, де випалював кабель, оскільки цікавив його лише кольоровий метал – мідь. Таким чином молодик заробляв на життя, оскільки кращої роботи, як зауважив затриманий, не міг знайти.
Підозрюваний уже зізнався у скоєнні більше 10 крадіжок. Порушена кримінальна справа за ознаками злочину, передбаченого частиною 2 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України.
Триває слідство.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus