USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На шахті «Бужанська» відкрилася нова лава

23 Березня 2017 09:58
На відокремленому підрозділі «Шахта «Бужанська» ДП «Волиньвугілля» працювала спеціальна комісія на чолі з генеральним директором державного підприємства «Волиньвугілля» Олександром Зоріним у складі технічного директора Богдана Федора, заступника з виробництва Юрія Хмельницького, директора шахти Руслана Шатковського, представників служб охорони праці, гірничої інспекції, яка дала позитивні висновки щодо готовності до введення в експлуатацію нової лави №444, – повідомляє сайт Нововолинської міської ради.

Планують, що добовий видобуток у цій лаві становитиме 250 тонн, а то й більше «чистого» вугілля із зольністю менше 30 відсотків, що дозволить відразу направляти його без збагачення на теплоелектростанцію.

Олександр Зорін подякував бригадиру Сергію Киричуку і його підлеглим, завдяки яким лава підготовлена до експлуатації на «відмінно».

– Є, звичайно, окремі недоліки, однак їх «дотягнуть», – зауважив він і наголосив, якщо надалі ритм буде нормальним, то підприємство впродовж десяти місяців працюватиме рентабельно і гірники отримуватимуть гідну зарплату.

За словами директора шахти Руслана Шатковського, обладнання вартістю 20 мільйонів гривень надійшло на шахту за рахунок державних коштів. Він висловив вдячність гірникам шахти №1, котрі передали «Бужанській» тумби, окреме гірниче обладнання, яке відновили разом зі спеціалістами ремонтно – механічного заводу.

Не приховували свого задоволення бригадир Сергій Киричук, його заступник Іван Романов, бо вже навіть забули, коли так злагоджено працювали всі служби підприємства і ДП «Волиньвугілля».

Сьогодні вже знято першу «стружку» вугілля.

Вже наступного тижня планується прийом нової лави на шахті №9 «Нововолинська».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus