USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.70
  • PLN 9.76 9.95

На «Ягодині» виявили понад 15 тисяч пачок сигарет у днищі причепа

28 Квітня 2017 11:14
Понад 15 тисяч пачок сигарет у днищі причепа виявили прикордонники митного пропуску «Ягодин», повідомляє Держприкордонслужба України.

Вранці, 28 квітня, в пункт пропуску «Ягодин» на виїзд з України прибув вантажний автомобіль «MАN» з причепом під керуванням громадянина України.

На підставі аналізу та оцінки ризиків даний транспортний засіб прикордонники Луцького загону вивели із загального потоку для проведення поглибленого огляду. За результатами перевірки разом з митниками предметів та матеріалів, які переміщувалися б разом з вантажем деревного вугілля не виявлено. Однак згодом прикордонники перевірили ще й днище причепу, в конструктивних порожнинах якого знайшли велику кількість сигарет «Ротманс» з марками акцизного збору України.

Загальна кількість виявлених тютюнових виробів сягнула понад 15 тисяч пачок. Автомобіль, причіп та тютюнові вироби вилучено співробітниками ДФС.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus