USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.20 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Передавала з рук в руки: на Волині затримали наркозбувачку. Фото

30 Листопада 2021 15:12
Правоохоронці викрили волинянку, яка збувала наркотики контактним шляхом – «з рук в руки». Аби задокументувати протиправні дії, було проведено три оперативні закупки.

Про це інформує пресслужба поліції Волині.

Під час санкціонованого обшуку за місцем проживання наркозловмисниці вилучено близько сорока таблеток наркотичного засобу «Субутекс», 10 флаконів з сильнодійним лікарським засобом, обіг якого обмежений, кошти, здобуті протиправним шляхом, та мобільний телефон.

Усе це для проведення експертиз направили у Волинський науково-дослідний експертно-криміналістичний центр МВС.

Вартість вилученого за цінами «чорного ринку» становить близько 10 тисяч гривень.
Наркозловмисницю затримали в порядку статті 208 Кримінального-процесуального кодексу України. Її дії кваліфіковані за ч. 2 ст. 307 (Незаконне придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України. Вирішується питання про обрання їй запобіжного заходу.

Зазначимо, що згідно з санкцією статті, жінці загрожує позбавлення волі на строк від шести до десяти років з конфіскацією майна.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus