USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 42.65 42.95
  • PLN 9.76 9.94

Посадовці Волині «проїдають» кошти громади

31 Жовтня 2014 08:31
Кошти, отримані внаслідок перевиконання місцевих бюджетів, пішли на утримання чиновників, - повідомляють у Волинській ОДА.

Про це йшлося під час розширеного засідання колегії Волинської облдержадміністрації 30 жовтня.

Голова ОДА Володимир Гунчик зазначив, що не бачить ініціативи з боку багатьох керівників з облдержадміністрації та керівників районного рівня щодо завершення виконання будівельних робіт, які залишилися у боргах 2013-14 року. Він закликав усіх керівників визначити пріоритети і негайно до кінця року закінчити всі роботи, пов’язані з об’єктами, які знаходилися у незавершеному стані.

З його слів, відповідно до статистики, яку надало Мінекономіки, саме у будівельній галузі області є «мінуси». На це, мовляв, були об’єктивні та суб’єктивні причини.

Володимир Гунчик вимагає протягом жовтня-грудня цього року «серйозно попрацювати для того, щоб дозволити будівельникам завершити роботи». Він звернувся до районних та міських голів, зауваживши, що перевиконання бюджету за 9 місяців цього року становить понад 30 мільйонів гривень.

«Ці кошти, здебільшого, були витрачені на утримання апаратів, заробітну плату посадовців, починаючи від сільських та селищних голів і закінчуючи райрадами та РДА. Це - замість того, щоб сьогодні інвестувати 34 мільйони, які йдуть по перевиконанню бюджетів, на завершення об’єктів незавершеного будівництва, які залишилися з минулих періодів. Якщо так буде виконуватися розподіл цих коштів і їх використання, я не буду дуже інтенсивно просити фіскальну службу докладати максимум зусиль для перевиконання бюджетів, тому що це проїдання. Не розвиток, а проїдання коштів платників податків, які поступили в бюджети місцевих рівнів», - наголосив Володимир Гунчик.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
Муся Показати IP 31 Жовтня 2014 10:15
Ще і пропивають, не тільки проїдають.
444 Показати IP 31 Жовтня 2014 10:22
де цифри підтвердження сказаного головою ода по кожному району? Без них він просто базікало
Анонім Показати IP 31 Жовтня 2014 11:47
цифри і конкретно особи,які приймали активну участь в проїданні,щоб знати кому яку ДІЄТУ впаяти....
службовець Показати IP 31 Жовтня 2014 12:52
а сам упир получає більше 20 тисяч зарплату, то нічого, а як кому до 1500 грн додадуть яких 500 грн премії, що б купити дітям взуття на зиму то то вже проїдання. недорозвинутий д.и.б.і.л, десь би вже ти звільнився чи що
Бригадир Показати IP 1 Листопада 2014 12:38
А дійсно - він СУКО знає, чи придурюється , жо 99% аппарату отримууть жалюгідни 1500 гривень на місяц - ублюдок натуральний ...
Толя Показати IP 2 Листопада 2014 10:44
А на самій першій своїй народі, шизьо, розпинався,що так переживає за працівників, як вони можуть виживати за 1.5тис грн., що в місяць підніме зарплату. Трепло і пустомеля воно кругом таке.
Ніка Показати IP 2 Листопада 2014 16:04
Люди отримують копійки і ще й обробляють тих горе-керівників, а він ще й збиткується тим постійним залякуванням про скорочення, а що вони без працівників варті, бо ж і листа грамотно не напишуть, їм би дати 1500 грн, і нехай сім'ю кормлять,

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus