USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Ремонт розв’язки і тротуарів: у Луцьку оновлять частину Ковельської

24 Січня 2022 07:20
Департамент житлово-комунального господарства Луцької міської ради оголосив тендер на виготовлення проєктно-кошторисної документації на капітальний ремонт вулиці Ковельської – на ділянці від вулиці Набережної до вулиці Глушець.

Торги тривають на сайті державних закупівель Prozorro. Тендерні пропозиції від учасників прийматимуть до 26 січня 2022 року. Очікувана вартість розробки проєкту становить 700 тисяч гривень.

Відповідно до технічної специфікації, капітальний ремонт вулиці Ковельської проводитимуть в одну чергу на ділянці від вулиці Набережної до вулиці Глушець протяжністю 0,7 кілометра (середня ширина дорожнього покриття цієї частини вулиці складає 10,5-14 метрів).

Проєкт передбачатиме фрезерування асфальтобетонних покриттів; розбирання бортових каменів; приведення повздовжнього та поперечного профілів до вимог державних будівельних норм; відведення дощових вод; розроблення варіантів дорожнього одягу; улаштування з’їздів і додаткового поверхневого водовідведення на них; влаштування нових тротуарів з обох сторін; ремонт лінійної розв’язки на перехресті вулиць Ковельської – Богдана Хмельницького – Данила Галицького; ремонт горловин наявних колодязів підземних мереж, за необхідності з заміною самих колодязів на залізобетонні; влаштування горизонтальної дорожньої розмітки із холодного пластику; встановлення нових дорожніх знаків знаків; облаштування зупинок громадського транспорту; улаштування пішохідних переходів підвищеної видимості.

Окрім того, проєктанти мають передбачити розробку заходів із дотримання нормативів з питань створення безпечного життєвого середовища для осіб з інвалідністю, розробку схем організації дорожнього руху (зокрема, тимчасову схему на період проведення робіт) і їх погодження з відповідними підрозділами поліції.

Серед вимог до учасників торгів – наявність обладнання та матеріально-технічної бази, працівників відповідної кваліфікації, у тому числі трьох інженерів-проєктувальників, інженера-геодезиста, інженера-консультанта.

Проєктно-кошторисну документацію на капітальний ремонт вулиці Ковельської в обласному центрі Волині мають виготовити до 1 липня поточного року. Після цього стане можливим оголошення тендеру на самі роботи.

Як повідомляло Інформаційне агентство Волинські Новини, в Луцьку також планують ремонт дорожнього покриття бульвару Дружби народів, капітальний ремонт вулиці Володимирської, капітальний ремонт кільцевої розв’язки вулиць Гордіюк, Єршова та проспектів Відродження, Соборності, капітальний ремонт вулиці Львівської.

Ольга ШЕРШЕНЬ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Безробітній Показати IP 24 Січня 2022 11:45
Поверніть кругове перехрестя, з виїзду вулиці Данила Галицького на Ковельську.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus