USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Рівненській АЕС не дозволили будувати гідроспоруди на Волині

23 Листопада 2017 17:04
Депутати Волиньради не дали дозволу рівненським атомникам на розробку документації для гідроспоруд на території Маневицького району.

Про це йшлося під час засідання чергової шістнадцятої сесії Волинської обласної ради сьомого скликання 23 листопада.

Зауважимо, що у Волинську облраду звернувся відокремлений підрозділ «Рівненська АЕС» Державного підприємства «Національна атомна енергогенеруюча компанія Енергоатом» за дозволом розробки змін до Схеми планування території Волинської області. Для кращого охолодження реакторів вони хочуть звести на території Маневицького району гідроспоруди.

Втім, під час голосування за це питання більшість обранців громади не віддали свої голоси на підтримку прохання.

Нагадаємо, раніше з цього приводу начальник управління містобудування та архітектури обласної державної адміністрації Микола Томчук запевняв, що гідроспоруди не нестимуть екологічної загрози довкіллю.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Гайдамака Показати IP 23 Листопада 2017 22:44
коли *обне реактор- знаємо кому дякувати

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus