USD 39.00 39.37
  • USD 39.00 39.37
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Смертельне ДТП з олігархом Димінським: сім'я загиблої судитиметься зі слідчим

21 Жовтня 2017 08:00
Родичі Наталії Тріли, яка загинула в ДТП за участю львівського бізнесмена і президента ФК "Карпати" Петра Димінського, планують судитися зі слідством через таємничність і зволікання.

Про це повідомляється в сюжеті ТСН.

31-річна Тріль загинула ще 18 серпня, а сам Димінський разом із родиною виїхав за кордон. Провину за смертельну аварію взяв на себе охоронець бізнесмена Андрій Борщ, але експертиза підтвердила, що виявлені за кермом авто зразки ДНК належать не йому.

Сім'я жертви говорить про те, що слідчі затягують розслідування, а також повідомляє про залякування свідків, які відмовляються від своїх слів про те, що бачили за кермом Mercedes Димінського.

Мати Наталії розповіла, що забути про Димінського їй самій пропонували люди бізнесмена, які приходили після похорону і пропонували гроші.

"Це було так: ми вбили тобі дитину, а ти тепер давай список, ми там подивимося, може, щось тобі вкинемо, може, не вкинемо", - сказала Марія Тріла.

"Можливо, йдуть якісь торги, можливо, хтось із кимось пробує домовитися", - припускає брат загиблої Степан Мацевко.

Адвокат потерпілих Микола Вишневський вважає, що, ймовірно, слідство намагається укрити певні дані про трагедію.

"Відмова в ознайомленні з матеріалами, в першу чергу, із висновками експертиз, може свідчити лише про те, що слідство таким чином намагається приховати певні відомості, щоб не стали відомі потерпілим", - вважає він.

Адвокати потерпілих збираються зобов'язати слідчого надати матеріали кримінального провадження через суд, а рідні і друзі загиблої запевняють, що не дозволять "зам'яти" цю справу.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus