USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Суд не дозволив дати ділянку в Луцьку для будівництва недільної школи

27 Липня 2016 11:10
Луцький міськрайонний суд визнав протиправним рішення міськради про надання ділянки для будівництва церковно-притчевого будинку у мікрорайоні ЛПЗ для релігійної громади УПЦ КП.

Про це йшлося під час 11-ї сесії Луцької міської ради 27 липня.

Як повідомив міський голова Микола Романюк, сьогодні вранці він отримав рішення Луцького міськрайонного суду. Згідно з цим документом, суд визнав протиправним рішення міськради від 27 квітня цього року про надання релігійній громаді храму преподобного Іова Почаївського дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в постійне користування для будівництва та обслуговування церковно-притчевого будинку на вулиці Грабовського.

Своєю чергою, депутат Євгеній Ткачук зауважив, що прикро чути про таку ухвалу суду, яка скасовує одностайно підтримане депутатами рішення. Він закликав юридичний відділ міськради звернутися до суду щодо скасування ухвали.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Олена Показати IP 27 Липня 2016 11:52
Це не недільна школа, а будинок для священника. Це трохи різні речі. Навіть церковні споруди треба будувати по закону. Нічого страшного. Хай ідуть в суд і доводять свою правоту. В нас недоторканих немає.
лучанин Показати IP 27 Липня 2016 12:50
зате для генделика завжди нададуть дозвіл.
вовк до лучанин Показати IP 27 Липня 2016 17:37
генделик то святе
А Показати IP 27 Липня 2016 13:47
А хай Женік поступиться одною з ділянок, добутих під ковбасні лавки. Буде свічна лавка ім. Є.Ткачука.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus