USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.80 9.95

«Символічна» плата за вхід на «Відкриту ніч у Луцькому замку» – від 20 до 30 гривень

17 Червня 2008 20:27
У ніч із 29 на 30 червня в обласному центрі Волині відбудеться арт-шоу «Відкрита ніч у Луцькому замку», на який тільки вхідний квиток коштуватиме 20-30 гривень. Про це під час прес-конференції в приміщенні ІАЦ «Луцьк» розповіла заступник начальника міського управління культури Тетяна Гнатів, - інформує 17 червня репортер «Волинських новин».
Фестиваль «Відкрита ніч у Луцькому замку» пройде вдруге і суттєво відрізнятиметься від попереднього разу своїм творчим задумом. Головний акцент цього разу буде ставитися на авторській пісні та співаній поезії, а не на кінематографі. За словами заступника міського голови Анатолія Пархом’юка, фест проводиться не тільки для задоволення, а й для інтелектуального спілкування всіх учасників та присутніх на святі. Серед учасників будуть багато відомих творчих колективів, серед яких відомий український театр на ходулях «Воскресіння».
Як зазначила заступник начальника управління культури луцької мерії Тетяна Гнатів, цей фестиваль є концептуально новим, так як проводиться на постійній основі. Організатори очікують, що на «Відкриту ніч» до Луцька приїде близько 200 учасників. Яскраво будуть представлені жанри українського мистецтва – гончарство, ковальство, різьба по дереву, лозоплетіння, які презентуватимуться на спеціальних творчих майданчиках. Лучанам своє мистецтво демонструватимуть дванадцять бардів та три кінорежисери, серед яких Олесь Санін. Окрім того, заплановані виступи гурту «Гайдамаки» та луцької групи «В.О.Д.А».
На запитання, які будуть ціни на фестиваль та чи вистачить всім охочим місця, пані Гнатів відповіла, що вхід коштуватиме символічно – від 20 до 30 гривень. Однак, за екскурсії, різноманітні частування та катання на фаетонах доведеться платити окремо. Начальник управління культури Луцької міської ради Юрій Войнаровський відзначив, що одночасно на території Луцького замку зможуть перебувати до чотирьох тисячч глядачів.
Довідково:
Кошторис проекту становить 300 тисяч гривень, причому з міського бюджету на нього грошей не виділено.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus