USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

У Греції вирує шторм «Елпіс»: заблоковані дороги, популярні курорти засипало снігом

24 Січня 2022 11:38
Грецію накрив потужний шторм «Елпіс». Популярні курорти опинилися під сніговими заметами.

Про це розповіли у ТСН.Ранок.

Хуртовина вирує від початку вихідних. Засніжило в Афінах, а також на островах Санторіні та Міконос, які дуже популярні серед мандрівників. Місцеві кажуть, що такої негоди не бачили десятки років. Через екстремальні погодні умови, чимало доріг заблоковані, а деякі селища взагалі відрізані від цивілізації. На вулиці вже вивели снігоочисну техніку.

Поки влада долає наслідки негоди, у школах вирішили тимчасово призупинити навчання. Синоптики тим часом прогнозують, що сніжитиме у середземноморському регіоні щонайменше до середи.
Популярний грецький курорт Міконос, розташований в Егейському морі, в неділю засипало снігом. Про це пише Главком з посиланням на Greek Reporter.

За словами мешканців острова, востаннє такий сніговий покрив вони бачили кілька десятків років тому.

Журналістам вдалося зафіксувати засніжені пляжі Псару, Супер Передайз та Елія.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus