USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У Любомлі заборонили продавати алкоголь вночі

28 Квітня 2017 09:50
Після резонансного вбивства у Любомлі вночі заборонили продавати алкоголь, інформує Район. Любомль.

У четвер, 27 квітня, відбулася 16 чергова сесія міськради 7-го скликання.

Серед питань порядку денного було розглянуто звернення начальника Любомльського відділу поліції Анатолія Дружука стосовно обмеження та заборони реалізації слабоалкогольних, алкогольних напоїв та пива на території міста у нічний час (із 22.00 до 6.00 годин).

Він коротко розповів про криміногенну ситуацію в Любомлі та районі. За його словами частина тяжких та особливо тяжких злочинів вчиняється у стані алкогольного сп’яніння.

Депутати гаряче обговорювали це звернення. Найперше виникло питання, чи не активізується діяльність місцевих броварів через заборону на торгівлю алкоголю в нічний час.

Також депутати побоюються, що заборона продажу алкоголю в нічний час призведе до того, що молодь збиратиметься у центрі міста з випивкою, яку купуватиме раніше, і все одно випиватиме та порушуватиме спокій любомльчан.

Після отриманих відповідей на питання, депутати все ж таки проголосували за те, щоб заборонити продаж алкогольних напоїв із травня по вересень із 23.00 до 6.00, із жовтня по квітень – із 22.00 до 6.00.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus