USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

«Схожі на всіх і не схожі ні на кого» - конкурс двійнят у Луцьку

2 Грудня 2016 14:36
Що може бути прекрасніше, ніж народження довгоочікуваного маля? Коли Господь дарує дитину – це диво! А в деяких сімʼях трапляється така чудасія – двійко чи трійко однакових, на перший погляд, дівчаток чи хлопʼяток. Та, дізнавшись їх ближче, розумієш, що хоча ззовні ці діти однакові, та внутрішні світи у них, часто, абсолютно різні.

Конкурс-фестиваль талантів «Схожі на всіх і не схожі ні на кого» відбувся в Палаці культури міста Луцька 1-го грудня. Цьогоріч було 13 виступів.

Директор Волинського державного центру естетичного виховання учнів загальноосвітніх та професійно-технічних навчальних закладів Оксана Дідик розповідає, що в Луцьку вже вдруге проводиться цей конкурс.

«За умовами нашого конкурсу з кожного району приїжджає одна пара діток. Цього року маємо 12 пар близнят та двійнят, а також одну трійню. Змагання відбувається у два тури. Спочатку учасники роблять власну презентацію. Форму подачі себе ми не обмежували, це може бути відеопрезентація чи зі сцени. Другий етап – показ талантів», - говорить директор.
Ковельські учасники Іван та Максим зізнаються, що їх дуже часто плутають у школі.
«У школі нас плутають вчителі та учні, не знають, хто є хто. Ми ж нерозлийвода, двом весело та цікаво. На показі талантів ми гратимемо на акордеоні та співатимемо. У нас смаки співпадають», - кажуть брати.

На запитання, чи дівчата в школі теж подобаються ті ж самі, тут хлопці лише усміхнулися та запевнили, що за дам серця не сперечаються – знаходять порозуміння.

Сім'я Мартинюків із Володимира-Волинського були родзинкою конкурсу, адже їх аж дев'ятеро – є трійнята, близнюки і двійня.
Батько сімейства Анатолій Мартинюк каже, що це справжнє Боже благословення.

«Бог дав нам перших трійнят у 2008 році, у 2010-му році народилися близнюки, а в 2014-му двійнята. Ніколи не міг уявити, що так може бути в житті, але ми дуже раді та щасливі. Дітки турбуються один про одного, намагаються допомагати й батькам. Хоча дітки й подібні, розуміють один одного з півпогляду, але кожен з них має свій характер й цим дуже різняться, як особистості», - розповідає пан Анатолій.

Представлення учасників конкурсу-фестивалю.
За результатами конкурсу призові місця учасники розділили так:

І місце зайняли Іван та Максим Бакаї, учні загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 7 м. Ковеля, Іванна та Марія Христинець, вихованки Будинку дитячої та юнацької творчості м. Берестечка Горохівського району.

ІІ місце здобули Тетяна та Ольга Куниці, вихованки Камінь-Каширського Будинку дитячої та юнацької творчості, Богдан та Максим Левицькі, учні Луцького навчально-виховного комплексу «Загальноосвітня школа-інтернат І-ІІІ ступенів –правознавчий ліцей з посиленою фізичною підготовкою».

ІІІ місце вибороли Анна та Владислав Склянчуки, учні Любомльської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 2, Ангеліна та Анастасія Слісаруки, учениці Володимир-Волинської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 5 ім. А.Кореневського.

Переможці отримали призи серед яких срібні прикраси, іграшки та побутова техніка.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Добродій Показати IP 5 Грудня 2016 11:31
шкода що ныкого крым батькыв не запросили не проанонсувавши %(((

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus