USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У Луцьку п'яний водій Lexus пропонував патрульним 8 тисяч хабара

30 Листопада 2021 16:09
У суботу, 27 листопада, під час патрулювання на вулиці Рівненській, що у Луцьку, патрульні зупинили автомобіль Lexus RX, який виїхав на смугу зустрічного руху, чим порушив ПДР.

Під час спілкування з керманичем, поліцейські виявили в нього ознаки алкогольного сп’яніння, йдеться на сторінці патрульних у фейсбуці. Однак пройти огляд на визначення стану алкогольного сп’яніння, чоловік відмовився. А для того, аби уникнути відповідальності, керманич сів до службового автомобіля та почав пропонувати патрульним неправомірну вигоду у сумі 8 тисяч гривень. Його неодноразово попереджали про кримінальну відповідальність, однак чоловік на це не реагував.

Згодом, під час несення служби на стаціонарному посту «Вишнів», що на автодорозі М-07 Київ – Ковель – Ягодин, поліцейські помітили автомобіль DAF XF 105.460 з напівпричепом Lamberet LVFS-3F, який здійснив зупинку в зоні дії дорожнього знаку 3.34 «Зупинку заборонено».

Під час розгляду справи, керманич неодноразово пропонував залагодити питання «мирним шляхом» без складання будь-який адміністративних матеріалів та запропонував патрульним грошові кошти у сумі 200 гривень. Його неодноразово попереджали про кримінальну відповідальність, однак чоловік це проігнорував.

В обох випадках патрульні викликали слідчо-оперативну групу. Також на керманичів складали адміністративні матеріали, відповідно до вчинених правопорушень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Суддя Показати IP 30 Листопада 2021 16:22
" Помойка корміт ! "

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus