USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У Луцьку приведуть до ладу чергову зупинку. Яку саме?

2 Грудня 2021 07:20
Капітальний ремонт посадкового майданчика заплановано на зупинці громадського транспорту «Нова Пошта», що в Луцьку на вулиці Наливайка, навпроти будинку №43.

Департамент житлово-комунального господарства Луцької міської ради оголосив тендер на роботи. Пропозиції учасників прийматимуть до 3 грудня, потім розпочнеться аукціон.

Очікувана вартість капітального ремонту зупинки громадського транспорту на вулиці Наливайка становить 156 880 гривень.

Згідно з технічною специфікацією, роботи включатимуть улаштування дорожніх корит, підстильних і вирівнювальних шарів, покриття тротуарів із фігурних елементів і тактильної плитки, одношарових асфальтобетонних покриттів доріжок та тротуарів, встановлення бортових каменів і бетонних поребриків, нових дорожніх знаків, розробку ґрунту, планування площ і зрізування семи дерев тощо.

Ремонт хочуть провести в період із грудня 2021 року до 30 червня2022 року. Гарантійний термін експлуатації об’єкта становитиме три роки.

Нагадаємо, в Луцьку запланували відремонтувати зупинку «Академія рекреаційних технологій та права» на вулиці Конякіна, 12а, а зупинку громадського транспорту біля ЖК «Яровиця» перенесли на вулицю Винниченка, 67 з назвою «Вулиця Франка».

Ольга ШЕРШЕНЬ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus