USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

У Луцьку відбудеться науково-практична конференція «Волинь у часі і просторі: історія, культура, духовність»

2 Грудня 2021 11:56
3 грудня в Музеї сучасного українського мистецтва Корсаків відбудеться науково-практична конференція «Волинь у часі і просторі: історія, культура, духовність» з нагоди 75-річчя від дня народження журналіста, письменника, громадського діяча Івана Корсака.

Взяти в ній участь запрошено науково-педагогічних працівників, науковців, докторантів, аспірантів, краєзнавців, представників громадських організацій, творчих спілок та інших установ.

Організовують захід Волинський національний університет імені Лесі Українки, Музей сучасного українського мистецтва Корсаків, Волинська крайова організація Всеукраїнського товариства «Просвіта» імені Тараса Шевченка.

Тематичні напрямки конференції – актуальні проблеми історичного, політичного і економічного розвитку Волині; виклики та перспективи сучасної філологічної науки; Корсакіана: вплив історичних романів на формування української національної ідентичності; культурне життя Волині та духовність. Говоритимуть також про видатних особистостей в історії та сучасності Волині.

У рамках конференції буде видано фахове видання «Літопис Волині», де опублікують відібрані експертною комісією роботи, присвячені життю та творчості Івана Феодосійовича Корсака (романістика, публіцистика, життєвий шлях тощо).
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus