USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

У Луцьку влаштують грандіозне свято до Дня молоді

24 Червня 2018 11:23
У Луцьку 1 липня відбудеться чимало атракцій і дійств до Дня молоді. Святкове дійство відбудеться з 16:00 до 22:00 на Театральному майдані Луцька.

Департамент сім'ї, молоді та спорту Луцької міської ради та Молодіжний центр Волині за підтримки ПрАТ «ЛДБК» обіцяють барвисті та кольорові враження тим, хто прийде на холі-фест. До слова, придбати фарби можна буде власне на самому Театральному майдані, де і відбудеться батл кольорів.

Окрім цього, музичну частину Дня молоді забезпечить гурт TheWestWind та учасники луцької GARAGE musical aternative school. Після живого концерту естафету переймуть кращі діджеї Луцька, які з 21:00 до 22:00 крутитимуть дискотеку в центрі міста.

Танцювальні дійства для лучан демонструватимуть танцювальні школи «Diamond Stars» та «My Jump Dance». А ще буде святковий флешмоб, фаєр-шоу, поетичні читання, розіграш призів та багато іншого.

Погодинну програму заходів оприлюднили на сторінці події у Фейсбуці.

Зокрема, на 14.00 молодь запрошують на Театральний майдан, де відбуватиметься мистецький проект "Драбина".

О 16.00 - танцювальний батл, о 16.10 - фестиваль фарб Холі. Далі - концерт, дискотека, а на завершення о 21.45 - вогняне шоу.

Організатори пропонують бажаючим зареєструватися і отримати пакетик фарби Холі безкоштовно.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Житель Показати IP 15 Червня 2018 18:48
А це що хлопців Волинських 200-х везуть зі сходу то нічого. Могли б все скромніше провести. Війна в країні схаменіться. Раніше траури були,а зараз як добрий день. ПОЗОР
Житель Показати IP 20 Червня 2018 22:33
Рослаблятись теж потрібно, якщо кожень день думати про проблеми, то коли ми матимем час на те, що дійсно важливо в цьому житті. Це дуже гарна можливість зібратись великою компанією і скинути тягар який стільки часу збирався. Тому дякуйте що маєте таку можливість і не сприймайте це негативно адже тільки позитив змінює життя на краще.
Житель. до Житель Показати IP 24 Червня 2018 21:39
А Ти не напрягайся. Не думай про прблеми. Думай про питання. А відносно великої компанії-читай Лесю Українку Якщо прийде журба, то не думай її Рознести у веселощах бучних За столом, де веселії друзі твої П’ють-гуляють при покликах гучних. Ти не йди в пишний дім, де музика бринить, Де танцюють веселії пари, – Там ще гірше серденько тобі заболить, Чоло вкриють ще тяжчії хмари. І в людську течію ти не важся іти, Де юрба стоголова, як море, Йде, хвилює, шумить, – в ній поринеш і ти, Не розійдеться ж там твоє горе. Краще йди в темний гай, у зелений розмай Або в поле, де вітер гуляє, На дозвіллі із лихом собі розмовляй, Може, там його вітром розмає. Або пісню утни голосну, не смутну, Щоб, мовляв, засміялося лихо, Проженеш тоді, певне, потвору страшну, І на серденьку знов стане тихо…
половина плаче полов Показати IP 24 Червня 2018 12:29
Ми не те,що не працюємо над закінченням війни , але й навіть не вміємо підтримати тих, що на СХОДІ УКРАЇНИ БЕРЕЖУТЬ КРАЇНУ І НАМ СПОКІйні дні і ночі ЗАБЕЗПЕЧУЮТЬ..... поспівчувати тим родинам, в яких сталося непоправиме горе- втрати синів, дочок, чоловіків, братів і сестер, батьків, внуків. МИ ДЕГРАДОВАНИЙ НАРОД- УКРАЇНЦІ....(В кожного принцип- МОЯ ХАТА З КРАЮ). Це страшно казати, але .... люди не прозріли від Путіна і його агресії.... Коли окупант стукає в двері хати чи квартири , то люди починають розуміти всю загрозу і реальність ....а так в українців , моя хата з краю, я нічого не знаю....Ті сім'ї, в яких рідні і близкі на Сході країни-руїни кожну хвилину хочуть щоб рідні повернулись живими і здоровими до дому і ЗАКІНЧИЛАСЯ ПРОКЛЯТА ВІЙНА , ПЕКЛО В УКРАЇНІ ЗАКІНЧИЛОСЯ...
адекват Показати IP 24 Червня 2018 22:44
Боже, невже ще є дурні, що несуть ахінею про Путіна і агрессію, і ще більші, що цьому вірять?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus