USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

У Луцьку жінка викликала поліцію, бо хоче заміж

21 Жовтня 2017 15:02
У поліцію Луцька вночі 21 жовтня надійшло повідомлення від громадянки, яка заявила, що біля нічного клубу, на вулиці Д.Галицького, невідомі її побили та викрали телефон.

Коли екіпаж прибув на місце, жінка сказала, що ніхто у неї нічого не викрадав, вона просто хоче заміж, тому й зателефонувала на 102.

На 31-річну особу оформили протокол за неправдивий виклик поліції, інформують на сторінці луцьких патрульних у Фейсбуці.

Згодом екіпаж отримав повідомлення про компанію молодих людей, які порушували громадський спокій та порядок, голосно слухали музику, кричали. Полісмени оформили на найбільш буйного з компанії 19-річного чоловіка відповідний протокол.
Також цієї ночі близько 1 години, на кільці вулиць Карбишева-Єршова, екіпаж патрульних помітив Таврію, водій якої, побачивши службовий автомобіль, різко звернув вправо та зупинився, увімкнувши аварійні вогні. Звісно, полісмени поцікавились, що трапилось, та відчули при спілкуванні запах алкоголю від чоловіка. Проходити перевірку на місці та в медзакладі той відмовився. До того ж, не показав жодних документів на право керування транспортним засобом.

На 33-річного водія оформили відповідні адміністративні матеріали.
Іншого водія зупинили на проспекті Перемоги за порушення ПДР, ознаки сп’яніння помітили одразу. Перевірка на місці показала 0, 37 проміле. Та 25-річний чоловік не погодився з результатом і забажав проїхати в наркодиспансер. Тут огляд показав 0, 30 проміле. Це не врятувало водія від адміністративного матеріалу за ст. 130 КУпАП, адже допустима норма алкоголю в крові – 0, 2 проміле.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Марина Показати IP 21 Жовтня 2017 16:28
Ось так, дівки, не вийшла заміж до 30-ти, отож іди на базар по першого котика )))
Анонім Показати IP 21 Жовтня 2017 16:45
В місті мода на ці пітушині зачіскі вже пройшла,а в селі тільки починається і музика з динаміка це сама струя в сільської молоді
Lubart Показати IP 21 Жовтня 2017 18:25
Цей пєтушок - це вихованець Подляшаника з його автомийки "Х...йвей". Зі слів цього пєтушка, він "знає жизнь". Там ще була зграйка пяних дівиць-ланкових подібної зовнішності. Дайош нову генерацію!
лучанка Показати IP 21 Жовтня 2017 19:06
Ну і хто на таке чубате ч** поведеться???!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus